MENÜ

Regisztrált: 2018.03.06.

Kapitány Cukrászda

A 27 éves múltra visszatekintő cukrászüzemünk alapítása óta kínál saját készítésű süteményeket és fagylaltot, kis és nagykereskedelmi szinten egyaránt. A szakmában eltöltött több mint negyed évszázad alatt, alaposan kiismertük a vásárlók és a kereskedők igényeit, az ebből nyert tapasztalataink visszaköszönnek termékeinkben, melyet minden kedves vendégünk vagy partnerünk élvezhet.

Kezdettől fogva ragaszkodunk a sütemény és fagylaltkészítés klasszikus iskolájához valamint hagyományaihoz.


Minden termékünk saját üzemünkben, frissen, saját receptúráink alapján készül, fagylaltjaink hagyományos, főzött eljárással.
Cukrászsüteményeinkhez és fagylaltjainkhoz természetes anyagokat és párlatokat valamint a legnevesebb alapanyaggyártók készítményeit használjuk.


Kiszállítási lehetőség: igen|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Kapitány Cukrászda részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
 • Az esküvő az egyik legfontosabb esemény az emberek életében. Minden pár arra törekszik, hogy a legszebb, legemlékezetesebb legyen ez az alkalom, melynek egyik fénypontja természetesen az esküvői vagy menyasszonyi torta.


 • Cukrászdánk kínálatában több száz féle tortából válogathatnak, ha nem találnak kedvükre valót, örömmel várjuk Önöket egyedi elképzeléseikkel!Több mint 40 féle ízből, öt féle burkolatfajtából választhatnak!


 • Ételallergiában (glutén, laktóz, stb.) szenvedő vendégeink számára többféle megoldást is tudunk kínálni, illetve termékeink csökkentett energiatartalmú vagy hozzáadott cukortól mentes kivitelben is elérhetők!
 • Figyelmükbe ajánljuk továbbá házias, de a mai modern technológiával készült édességeket. Kínálatunkban megtalálhatók a nagymama receptkönyvéből lassan elfeledett régi ízek és a legújabb különlegességek is.


 • Vegyes édes és sós süteményeinket előre összekészítve, csipkepapíros tálcán, csomagolva szállítjuk, így csak az asztalra kell helyezni és már fogyasztható is. Újdonságunk a 6 féle ízből összeállított dísztorta, amiből mindenki talál magának megfelelő ízű szeletet.


 • Ingyenes kóstoló:
  Szeretettel várjuk Önöket üzleteinkben, ahol megkóstolhatják édes és sós süteményeinket.
  Kérjük, minden esetben egyeztessen időpontot!


 • Bővebb tájékoztatásért kérjük, keressen minket üzleteinkben vagy elérhetőségeinken!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.