MENÜ

Mik a legfontosabb teendők a koronavírus okozta helyzetben?

Hogyan tudod jól kezelni a kialakult helyzetet? Kihez fordulhatsz segítségért? Igyekszünk minél több kérdésre választ adni cikkünkben.

Kik szerepeljenek az esküvői vendéglistán?

A násznép létszámának meghatározása rögtön a dátum kiválasztását követően még a lakodalom helyszínének véglegesítése előtt történjen.

Hogyan válaszd ki az esküvői- és jegyes fotózásod helyszínét?

Az esküvőt megelőzően egyre inkább elterjedt szokás jegyes fotózáson is részt venni. A kreatív fotózás pedig az esküvő egyik fontos eseménye.

Az esküvő étel és ital mennyiségének meghatározása

A legtöbb menyasszonynak (jegyespárnak) fejtörést tud okozni, hogy hogyan határozzák meg a vacsorán kívüli étkezések számát...

Egyedi köszönőajándék a Ti esküvőtökre is!

Mi is az a köszönőajándék? Csupán egy kis figyelmesség a család és barátok felé, mellyel megköszönhetitek az esküvőn való részvételüket.

Az esküvőhöz kapcsolódó népszokások és babonák

Ez a cikk azoknak lehet hasznos, akik amúgy is figyelembe szokták venni a népszokásokat és szeretnék, ha az esküvőjük is hagyománytisztelő lenne.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.