MENÜ

Az oldalról

A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni.


Az esküvő egy fontos mérföldkő minden pár életében, így a megszervezése új akadályok elé állíthatja a párokat, melyek leküzdésében az oldalunk 100%-ig segítséget nyújt. A Vighadalom az esküvőkhöz szükséges összes szolgáltatót összegyűjti, akikről akár korábbi párok véleményeit is olvashatjátok, így releváns tapasztalatokat figyelembevéve tudtok dönteni saját szolgáltatóitok kiválasztásakor.


Célunk, hogy az általunk tapasztalt rögös úton végigkísérjük a jegyespárokat életük legszebb napjáig, így bármilyen kérdésben szívesen segítünk, tanács esetén is bátran keressetek minket!


Oldalunkat 2018. február elején indítottuk el.

Vigh Biró Leila

Céltudatos, határozott, kreatív gondolkodású – röviden ilyen vagyok én. Szeretek eseményeket, rendezvényeket és nem utolsó sorban esküvőket szervezni. A szervezés velejárója a váratlan események megoldása, melyek állandó figyelmet, gyors problémamegoldó képességet és talpraesettséget kívánnak. Bármilyen feladatról legyen szó, azt mindig szívvel lélekkel végzem, odafigyelve a legapróbb részletekre is. Emiatt szeretem az esküvők világát, hiszen aprólékos szervezéssel csodálatos napot lehet varázsolni a pároknak.


Esküvőszervezőként lehetőségem van megtapasztalni az ifjú párok szervezéssel kapcsolatos problémáit és nehézségeit. Folyamatosan keressük a megoldásokat, melyeket aztán a Vighadalomon keresztül igyekszünk megvalósítani. Munkám során mind a szolgáltatókkal, mind a jegyespárokkal tartom a kapcsolatot, meghallgatom az ötleteiket, észrevételeiket, igényeiket, majd kivitelezhető tervekké formálom át azokat.


Szeretnénk, hogy minden pár úgy készülhessen az esküvőjére, hogy ne problémának éljék meg a szervezést, hanem egy csodálatos időszakként, amikor a párjukkal együtt dönthetnek életük egyik legszebb napjáról. Az oldal alapvető célja a segítségnyújtás, ezért, ha tanácsra vagy új ötletekre van szükségetek, nyugodtan keressetek engem.

Vigh Csaba

Lehetetlent nem ismerő, mindig a maximumra törekvő, tudásomat önállóan fejlesztő emberként tudom jellemezni magamat. Mérnökinformatikusként szeretem a kihívásokat és az új technológiai megoldásokat, így a weboldalunk elkészítése során is végig arra törekedtem, hogy innovatív, korszerű megoldásokkal hozzam létre az oldalt, így biztosítva több száz, akár ezer látogató zavartalan keresését.


Profizmus. Egy jó szó arra, mire törekszem nap, mint nap. Olyan munkát szeretek kiadni a kezemből, amire felhasználóként is azt tudnám mondani, hogy „ebben nincs hiba”. A Vighadalom elkészítése során a felhasználóbarát, letisztult felületet azért hoztuk létre, hogy a legkönnyebb keresési folyamatot biztosítsuk látogatóinknak. A keresés részletessége teszi tökéletessé oldalunkat, hiszen így minden pár néhány kattintással megtalálhatja a számára megfelelő szolgáltatót.


Az elkövetkezendő időszakban új funkciókkal fog bővülni az oldal, mellyel a felhasználói élményt szeretnénk folyamatosan növelni. Várjuk ötleteitekkel, igényeitekkel kapcsolatos megkereséseiteket, melyek megvalósításában készséggel állunk rendelkezésetekre.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.