MENÜ

Regisztrált: 2018.02.21.

Balatoni Hangulat - Dj.Edgar

Voroncov Edgárnak hívnak 2006 óta rendszeresen zenélek klubokban, kisebb-nagyobb rendezvényeken, esküvőkön.


A kezdetek, a legtöbb lemezlovashoz hasonlóan nálam is az általános és középiskolai suli-bulikon történő zeneszolgáltatással indultak. Már ekkor komoly késztetést éreztem, hogy a lehető legtöbb embert táncoltassam meg, és minél több zenei-kérésnek tegyek eleget...
Később talán ezért sem lettem műfajilag kötött, az általam játszott stílust leginkább a "sláger" kategóriába sorolnám. Lemezes táskámban megtalálhatóak a napjaink slágerei a legjobb modern tánczenék mellett az R'N'B, Funky legjava és az örökzöld bulizenék. Még mindig olyan lelkes vagyok, mint a pályám elején. Ami pedig lassan a védjegyemmé vált: tudom és nem félek a mikrofont használni!


Napjainkban Balatonfüred és Veszprém legmeghatározóbb helyein késztetem önfeledt szórakozásra a nagyérdeműt.


Szolgáltatás típusa: DJ|Ár: 100 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Balatoni Hangulat - Dj.Edgar részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim

Mindenki életében eljön az a bizonyos NAGY NAP! :)


Ezen a nagy napon mindenki a lehető legjobban szeretné magát érezni a jegyespár és a násznép is. Ehhez elengedhetetlen a jó zene, ami tudjuk mindenkinek más és más.


Az esküvői-DJ az a művész, aki ezt a sokszínű zenei világot megteremti. Ezen a napon változatos összetételű vendégsereg és különböző korosztály szórakoztatásáról kell egyidejűleg gondoskodni.


Dj választása esetén a sokszínű zenei paletta lehetővé teszi, hogy az ifjú pár és a násznép is önfeledten szórakozzon, áttáncolja az éjszakát. Ezért szeretném, hogy ahhoz a bizonyos nagy naphoz magam is maradandó élményekkel járuljak hozzá.

Zenei repertoáromban szerepelnek:

a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb slágerei, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, régi és új magyar slágerek, valamint kérésre mulatós zene.


Természetesen a köszöntő, bevonulás, vacsora, nyitótánc, tortavágás, menyasszonyi tánc alatti zenék előre egyeztetésére kerülnek, hogy biztosan ne maradjon ki egyetlen kedvenc dalotok sem.

Zenéim

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.