MENÜ

Regisztrált: 2018.04.05.

CK média esküvői dj

A CK média 19 éves zenei múltra tekint vissza, számos rendezvényen nyújtottunk már kimagasló színvonalú zenei szolgáltatást. 


Mára az Esküvői dj szolgáltatásunk vált a fő profillá, melyet 2011 óta folytatunk rendszeresen az év minden hónapjában a közép-magyarországi, illetve kelet-magyarországi régiók megyéiben.


Szolgáltatás típusa: DJ|Ár: nincs adat|Szolgáltatási terület: Bács-Kiskun megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Nógrád megye, Pest megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Gyors üzenet küldése CK média esküvői dj részére
Kapcsolat
Szolgáltatások részletezése
  • A CK média sikerei mellett szóljon, hogy több éve májustól-október közepéig minden hétvégénk foglalt.

  • Egyre népszerűbb az esküvői DJ szolgáltatás, hiszen jóval praktikusabb és rugalmasabb, illetve színesebb zenei repertoárt tud felmutatni egy DJ, így nemcsak a pár, de a kedves vendégeik igényeit is kitudjuk maximálisan elégíteni.
  • Profi fény- és hangtechnikával dolgozunk (Electro Voice, JBL, Reloop, Eurolite, Anolis, Behringer, Pioneer, König), ami az esküvő napján különösen fontos.


  • Személyesen mindent részletesen megbeszélünk!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.