MENÜ

Regisztrált: 2020.02.24.

Cloud Nine Wedding

Kedves Jegyespárok!

Örülök, hogy profilomon köszönthetlek Titeket, hiszen ez azt jelenti, hogy épp életetek egyik legcsodálatosabb napjára készültök.

Egy esküvőszervező felkérése nagy döntés, mivel a szervezés alatt végig veletek lesz és a nagy napon is minden felmerülő probléma megoldását rábízzátok, így fontos, hogy a szimpátián kívül meglegyen a bizalom köztetek, valamint, hogy azt adja nektek, amire minden pár vágyik – nyugodt, élvezetes, izgalmas szervezést és egy csodálatos esküvőt!

Hiszem, hogy minden pár álma megvalósítható, melyhez néha egy szervező szakértelme, kreativitása és hivatása iránti szeretete kell.


Szolgáltatási terület: Budapest, Pest megye

Gyors üzenet küldése Vigh-Biró Lejla részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaimról
 • Ha engem választotok, biztosak lehettek abban, hogy mindent rám bízhattok, teljesen az igényeitek szerint fogom megkeresni a szakmailag és emberileg legmegfelelőbb szolgáltatókat.


 • A szervezés során minden apró részletben segíteni fogok, így például az esküvő színének kiválasztásában, az évszaknak megfelelő virágok megtalálásában, a mennyasszonyi ruha kiválasztásában, de még a dekoráció elkészítésében is számíthattok rám!


 • Legyen szó teljeskörű esküvőszervezésről, vagy csak az esküvő koordinációjáról, engem kereshettek bátran! Ha csak tanácsra lenne szükségetek néhány témában, akkor is rendelkezésetekre állok.


 • Célom, hogy a „Nagy napon” Nektek már csak élvezni kelljen közös munkánk eredményét miközben életre szóló emlékeket gyűjtötök!
Tanácsadás
 • Ha elakadtatok a szervezés egy bizonyos pontján és csak néhány tanácsra lenne szükségetek, de nincs időtök napokig keresni a választ vagy féltek, hogy valamit kihagytatok, akkor a tanácsadás megfelelő lehet számotokra.

  5.000 Ft/óra
Esküvő koordinációja
 • Ha már mindent megszerveztetek, de úgy érzitek, hogy a Nagy Napon nem szeretnétek Ti koordinálni a szolgáltatókat és megoldani a felmerülő problémákat, helyette inkább egy profira bíznátok az egészet, akkor az esküvő koordinációs csomag nektek való.


 • Tartalmazza az esküvőre vonatkozó forgatókönyv elkészítését (időpontok, felelősök, eszközök megjelölése), helyszínbejárást, a szolgáltatókkal való kapcsolatfelvételt és egyeztetést, valamint az esküvő napján a koordinálást.

  80.000 Ft-tól*
Teljeskörű esküvőszervezés
 • Ez a csomag az egész esküvő megszervezését magában foglalja, az első alkalmas felméréstől kezdve, a megfelelő szolgáltatók megtalálásán keresztül, egészen az esküvő napjának gördülékeny végig koordinálásán át.


 • A szervezés folyamán korlátlan konzultációs alkalmat biztosítok, valamint többszöri helyszínbejárást is tartalmaz a csomag.

  180.000 Ft-tól*

* A személyre szabott árat az első ingyenes konzultáció alapján készítem el, melyet a megküldött árajánlat tartalmaz majd.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.