MENÜ

Regisztrált: 2019.12.05.

Rendezvénymesterek

A Rendezvénymesterek csapata immáron 14 év szakmai tapasztalattal, évente több, mint 200 megszervezett rendezvénnyel büszkélkedhet.
Az évek során rengeteg változatos eseményen tudtunk a meghívottak számára felejthetetlen élményt nyújtani.

Széles palettán mozog az általunk szervezett események sora. Legyen az egy romantikus hangulatú esküvő, céges rendezvény, jubileumi ünnepség, csapatépítő program, vagy családi ünnepség, felkészülten várjuk a felkéréseket.

Képzett szervezőink széles kapcsolati palettával rendelkeznek, s mindent megtesznek azért, hogy a rendezvény a lehető legszínvonalasabb legyen.


Szolgáltatási terület: Budapest, Fejér megye, Nógrád megye, Pest megye

Gyors üzenet küldése Bánhegyi Zsófi részére
Kapcsolat
Miért érdemes a Rendezvénymesterek csapatát felkérned?
 • Több okot is felsorolhatunk, de elsősorban a rengeteg elégedett ügyfelünk a bizonyíték arra, hogy számunkra nincs lehetetlen, vagy kis munka.
  Bármekkora rendezvény megszervezésére is kérjenek fel bennünket, mindig ugyanazzal a lelkesedéssel, összpontosítással, precizitással végezzük el a ránk bízott feladatokat.


 • Budapesten és vidéken is vállalunk esküvőszervezést, felkészültünk a váratlan, néha megdöbbentő igényekre is, nem riadunk vissza a kihívásoktól.
  Egy cél lebeg a szemünk előtt, mégpedig az, hogy a megrendelő által megálmodott esküvőt maradéktalanul valóra váltsuk.
Miben segíthetünk Nektek?
 • Tapasztalt esküvőszervezői csapatunk már a rendezvény ötletének felmerülésétől mellettetek áll, amennyiben erre igényt tartasz.
  Akár együtt is kitalálhatjuk az esküvő tematikáját, ötletekkel segítjük álmaitok esküvője programjának összeállítását.


 • Az esküvők szervezéséhez ajánlunk számodra megfelelő szolgáltatókat, akik biztosan az igényeitekhez igazodva tudják majd segíteni, hogy a Nagy Napot felhőtlenül tudjátok élvezni a meghívott vendégekkel együtt.
 • Nemcsak az ifjú párok elképzeléseit tudjuk valóra váltani. Céges rendezvények, születésnapi partik, gyerekzsúrok, csapatépítő programok szervezését is nyugodtan ránk bízhatod.


 • Segítségünkkel könnyebben tudtok majd helyszínt választani, nem kell azon izgulnotok, hogy ki legyen a meghívott fellépő, lesz-e elegendő pincér, akik a vendégeket kiszolgálják.
  Az olyan izgalmas programok megszervezéséről szintén mi gondoskodunk, mint például egy tűzijáték, lézershow, esetleg selfitükör.


 • Sok rendezvényen nehézségeket okoz a kisebb gyermekek felügyelete, szórakoztatása. Erre mi is gondoltunk, így tőlünk kérheted gyermeksarok kialakítását, ahol az apróságokat szakképzett animátorok foglalják le, amíg a felnőttek élvezik a rendezvény minden percét.


 • Már belekezdtél magad a szervezésbe, de úgy látod, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan Te elképzelted? Ne habozz! Keress fel bennünket és bízd ránk a feladatokat, bármely fázisában is tartasz a szervezésnek.
 • Várjuk ajánlatkérésed! Bepillantást nyerhetsz az eddig megszervezett rendezvényeink hangulatába, megcsodálhatod fotósaink, videósaink referenciamunkáit és megmutatjuk Neked azokat a pozitív visszajelzéseket, melyeket korábbi megrendelőinktől kaptunk.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.