MENÜ

Regisztrált: 2018.05.21.

Rittling Tünde Esküvőszervező

Rittling Tünde vagyok. Egész életemben imádtam az ünnepeket. Olyankor egy különlegesen boldog és emelkedett hangulatot éltem meg, és nagyon szerettem rájuk készülni is. 


Ahogy cseperedtem leginkább az esküvőkön való részvétel hozott lázba, és mindig szerettem magamban eltervezni, lejátszani a menetrendjét, hogy majd mi és hogyan fog történni, pedig csak egy vendég voltam a sok közül. 


2017. őszén sikeres esküvőszervező vizsgát tettem és oklevelet szereztem a Prestige Oktatási Stúdióban. Az oktatás alatt csupa új, és izgalmas dolog mellett olyanokról is tanultam, amik számomra már eddig is evidensek voltak. 


Minél több ilyen egyértelmű lépés, mozzanat került elő, még inkább világossá vált számomra, hogy, ha nekem ezek ilyen kézenfekvőek voltak, akkor biztos, hogy esküvőszervezőnek születtem.


Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Rittling Tünde Esküvőszervező részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Az ország bármelyik zugába szívesen megyek szervezni, de legtöbb esetben Budapest környékén tartom az első személyes találkozót és megbeszélést a párokkal. Ha messzebbről érdeklődtök, akkor telefonon, messengeren, facetime-on is elérhető vagyok.  • Ha hozzám fordultok segítségért, biztosak lehettek benne, hogy tudásom legjavát, és minden igyekezetemet a magatokénak tudhatjátok majd.   • Leveszem a szervezéssel járó terheket a vállatokról, hogy nektek más dolgotok ne is legyen a nagy napotokon, minthogy élvezzétek, felszabadultak és boldogok legyetek.  • Minden szervezéssel járó feladat, elvégzendő és az esküvő levezénylése is az én nászajándékom számotokra!
  • Bármikor közbejöhet egy-egy apróság, ami azonnali megoldást igényel. Garantálom, hogy Ti tudni sem fogtok róla, mert az én dolgom, hogy ezeket tökéletesen kezeljem.  • Az esküvőtök sikerét profi szolgáltatói csapatom is garantálja. Több fotós, videós, vőfély vagy ceremóniamester, dekoratőr, valamint zenész és DJ kollégám áll rendelkezésetekre, de természetesen ismerőst is szívesen fogadok, ha ragaszkodtok valakihez.  • Jómagam megkeresem nektek a számotokra legmegfelelőbb helyszínt az esketéshez és a lagzihoz is, ha még nincs ötletetek.  • Keressetek bátran és bizalommal! Menyasszonyok, nincs lehetetlen kívánság! ;)

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.