MENÜ

Regisztrált: 2021.06.16.

Rendezvényszervíz

Vállakozásunk, a Rendezvényszervíz minden alkalommal felejthetetlenné teszi az estét.


A vendégek imádják szolgáltatásainkat, hisz ezek egyben ízletesek és lenyűgöző látványt is nyújtanak.


Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed vagy bármilyen kérdésed támadt, fordulj hozzánk bizalommal.

Mi garantáljuk hogy a rendezvényeden minden egyes vendégnek maradandó élményben lesz része.


Szolgáltatás típusa: Csokiszökőkút, Sajtszökőkút, Pálinkaszökőkút, Gyümölcspálma, Tűzijáték|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Zavadovics Tibor részére
Kapcsolat
Italszökőkút

Vendégeid kiszolgálhatják magukat bármilyen nedüvel, legyen az pezsgő, bor vagy házi pálinka. Csak tartsd poharad a csordogáló szökőkút alá és töltsd meg kedvenc italoddal.

Lakodalmakon a pálinka szökőkút minden esetben az est fénypontja szokott lenni. A násznép imádja hogy nem kell a pincérekre várnia akik így több időt és figyelmet szentelhetnek az ételek és más italok felszolgálására.

Csokiszökőkút

A csokoládé élvezetének egy teljesen új és páratlan formája. A csokoládészökőkút egy hatalmas emeletes csokitortához hasonlít, melyből megállás nélkül csobog a mennyeien lágy és krémes csokoládé, amihez a mártogatnivalók fajtájának csak a képzelet szabhat határt.

Legyen szó esküvőről, születésnapról, céges találkozóról, konferenciáról vagy más rendezvényről, a csokoládészökőkútjaink garantálják vendégeinek kitűnő hangulatát és egy különleges gasztronómiai élményt nyújtanak számukra.

Sajtszökőkút

Imádsz nassolni és szeretnél valami különlegeset a rendezvényedre? De nem vagy az a kifejezetten édesszájú? Itt a megoldás! Sajtszökőkút - a legjobb dolog, ami egy sajttal történhet :) Ízléses és ízletes kelléke lesz bármilyen összejövetelnek.

Gyümölcspálma

Rendezvényedre megrendelted már csokiszökőkutunkat, melyből folyton csörgedezik majd a fenséges csokoládé? Mivel lehetne fokozni az élményt? - kérded Te!

Nos, egy dekoratív gyümölcspálmával, mely nemcsak telis-tele van ínycsiklandó gyümölcsfalatokkal, de látványos felépítésének köszönhetően magához vonzza a tekinteteket, szuper dekorációként pedig központi elem lehet a szelfiknél, felejthetetlen pillanatokat nyújtva vendégeid számára.

Tűzijáték

Kell még egy nagy durranás a rendezvényedre?
Akarsz egy tüzes éjszakát?

A tűzijáték minden rendezvény fénypontja, amit az összes résztvevő garantáltan megvár. Ha szeretnéd feldobni névnapod, születésnapod, esküvőd, esetleg városi vagy céges rendezvényed egy fantasztikus égi parádéval, akkor itt megrendelheted. Vagy adj tűzijáték ajándékba, garantált sikere lesz az ünnepeltnél.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.