MENÜ

Regisztrált: 2018.06.09.

SOOS Photo & Art

Soós Dániel vagyok, fotóriporter és esküvői fotográfus.  A fotográfiával 11 évvel ezelőtt, a gimnáziumi éveim végén kezdtem el foglalkozni ami attól fogva az életem egyik legmeghatározóbb részévé vált. 


Kezdetben a természetfotózás állt hozzám a legközelebb, de ma már a személyes történetek és emberi érzések fényképezése az igazán fontos nekem. 


A főiskola után tanulmányaimat fotóriporter képzésen folytattam, majd elhelyezkedtem a Budai Polgár újságnál főállású fotósként. 


Mindig a különleges, esztétikus és megismételhetetlen pillanatokat, illetve hangulatokat kerestem. Meggyőződésem hogy vannak az életben olyan fontosságú események amikhez nélkülözhetetlen az a látásmód amit egy profi fotográfus tud nyújtani. 


Köszönöm, ha megtekinted fotóimat, kérdéseiddel keress bizalommal!


Szolgáltatás típusa: Fotózás|Ár: 170 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése SOOS Photo & Art részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Szolgáltatásaimra nincsenek előre meghatározott árú és tartalmú csomagok, minden párnak az egyéni igényei alapján adok árajánlatot, illetve kérés szerint fotókönyvet is tudok adni az elkészült képekből. 


  • Ha szeretnétek, akár reggel a készülődéstől már rendelkezésre tudok állni és az általatok meghatározott időpontig megörökítem a legszebb emlékeiteket!


  • Általában esküvői fotózást 170.000 Ft-tól vállalok, de a tényleges árajánlatért keressetek e-mailben!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.