MENÜ

Regisztrált: 2019.07.02.

Tonyphoto

Tolnai László Tony esküvői fotós vagyok, az élettel teli képek specialistája.

Ugye Te is szereted a történetet mesélő fotókat? Akkor az a jó hírem van:, hogy megtaláltuk egymást!

A küldetésem, hogy a fényképész tevékenységemmel, maradandó és újra átélhető örömet okozzak Neked kedves házasulandó. Hiszem, hogy egy pár életének legszebb napján - esküvői fotósként - részt venni, mindig nagyon megtisztelő feladat.

Elhivatott fotósként a képalkotó stílusomat a modern-dokumentarista és romantikus-érzelemgazdag kifejezésmód jellemzi. Maximálisan odafigyelek minden részletre a lagzin.

Esküvői fotós munkám során mindig - a jegyespár - vagyis ti vagytok a fókuszban.
Engem komolyan érdekel az esküvőtök, keressetek bizalommal a megadott elérhetőségeken, hogy beszélgessünk az elképzelésetekről.


Szolgáltatás típusa: Fotózás|Ár: 135 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Tolnai László Tony részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim

Az esküvői fotózásnál több lehetőség közül lehet választani.


Itt a rendelkezésre állási időtartam és az utazás szerint vannak az alapvető árkülönbségek.

Mivel szerencsére két egyforma esküvő nincs, így sablonárakat ugyan nem tudok írni, inkább tájékoztatóként szerepeljenek a csomagárak:

Ezüst csomag: ez tartalmaz egy 6 órás fotózás-rendelkezésre állást 1 fotóst, 1 asszisztenst és 250db digitálisan átadott, utómunkázott képet: 135.000 Ft

Arany csomag: ez tartalmaz egy 9 órás fotózás-rendelkezésre állást 1 fotóst, 1 asszisztenst és 400db digitálisan átadott, utómunkázott képet: 185.000 Ft

Platina csomag: ez tartalmaz egy 9 órás fotózás-rendelkezésre állást 2 fotóst és 600db digitálisan átadott, utómunkázott képet: 225.000 Ft

A maximális elégedettség érdekében személyes találkozón beszéljük át az esküvőtöket, a helyszíneket, az elképzelést és alakítjuk ki a végleges árat ennek tekintetében, miután megvan a konkrét forgatókönyv szerinti fotózási feladat.

Választható extrák:


  • 15 cm x 15 cm x 4 cm fa-textil-bőr díszdobozos, exkluzív üveg-fém pendrive. A dobozra természetesen a Ti fotótok van rányomtatva. Ennek a csodaszép dolognak az ára 20.000 Ft.


  • A jegyesfotózás külön napon 30.000 Ft-tól kezdődik, ez alapesetben 2 óra rendelkezésre állást és 30 utómunkázott képet jelent. A Párizs belvárosában kérhető jegyesfotózásra egyedi árat kalkulálok, az aktuális szállás és repülőjegyárnak megfelelően.


  • Polaroid fotósarok - képek azonnal. Itt az elkészült fotókat egyből elvihetik a vendégek. Fontos információ: ez nem a szelfibox, hanem profi szolgáltatás és kivitelezés. Mi kezeljük a Polaroid fényképezőgépeket, Ti pózoltok, Mi lekattintunk, amikor kész a kép, akkor esküvői vendégkönyvbe vagy hűtőmágnesre ragaszthatjátok a szép emléket. Minden kép gyárilag matricás és vízálló, illetve nehezen eltéphető véletlen.


ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.