MENÜ

Regisztrált: 2020.10.25.

Bohém Birtok

A helyszín, amely képes a megszokottból kilépni, megújulni, élmények sokaságával gazdagítani, mosolyt csalni az arcodra.

Azok a családok, esküvő előtt álló párok és cégek választanak bennünket, akik valódi élményekkel szeretnének gazdagodni.

Nagy álmunk vált valóra 2018-ban, amikor átvehettük a Birtokot. Tudtuk, hogy ez most valami más lesz, mint az eddigiek voltak. A bohémság olyan fokát érezzük a helyben, amelyet szeretnénk mindenkinek megmutatni. Nagyon sok helyen nem érzik az emberek különlegesnek magukat, nem távoznak felejthetetlen élményekkel. Végre itt van egy birtok, ahol a vendégeknek a jó kedvükön kívül semmi mással nem kell foglalkozniuk. Természetes környezetben, a vidék illatával, reggel madarakkal, éjjel tücskökkel, a Balaton egyik kis ékszerdobozában várunk egész évben!


Helyszín jellege: csárda, rendezvényterem/ház, tanya/pajta
guest_icon  20-250 fő|Bérleti díj: nincs adat|Étel csomag ár: 8 950 Ft/fő-től|Szállás lehetőség: igen

Gyors üzenet küldése Kardos Dániel részére
Kapcsolat
Befogadóképesség
  • 20-250 főig áll rendelkezésre a rendezvénytér igény szerinti elrendezéssel.
Szállás
  • 12 db különálló apartman található a Bohém Birtokon, melyek darabonként maximum 6 fő befogadására alkalmasak.
Plusz szolgáltatások
  • Ajánlatunk minden esetben tartalmazza a rendelkezésre álló táblaasztalok, székek, tálaláshoz és terítéshez szükséges eszközök, terítők díját, valamint egy alap díszítést az asztalon ( futó, hozzá illő szalvéta, mécses.)
Italcsomag
  • Lehetőség van teljes körü italcsomag igénylésére és szűkített csomagra is, amelynek választása esetén a röviditalokat díjmentesen behozhatják a vendégek.
Menüsor
  • Háromféle menüsor közül választhatnak a párok, melyek tartalmaznak svédasztalos, illetve tálszervizes választékot is.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.