MENÜ

Regisztrált: 2018.02.20.

Gitta Grafika (Jozifek-Szűcs Gitta grafikus)

1986-ban születtem, Esztergomban. Egész gyermekkoromat abban a városban töltöttem, ahol még a macskakövek is a művészetről mesélnek. Jelenleg Budapesten lakom és dolgozom, tervezőgrafikusként.


Főbb területeim a logó,- és arculattervezés, 2D grafika; különleges, kézzel festett esküvői meghívók és kellékek tervezése és kivitelezése.


2016. februárjában kezdtem el dolgozni a szakmámban, miután megalkottam saját esküvői meghívónkat. Azóta szerencsére sok menyasszonyt tettem boldoggá, és tették ugyanezt ők is velem, számomra az alkotás mindig öröm! Érdekel az arculattervezésen és a grafikai munkákon kívül a webdesign, imádok tervezni, és a célom, hogy ezen a területen is fejlődjek. Elkezdett nagyon érdekelni a kalligráfia is, szeretnék ebbe a "műfajba" is belekóstolni a közeljövőben. Imádok festeni, főként akvarellel, és olajfestékkel.


Ha egyedi elképzeléseidet szeretnéd megvalósítani, keress!


Főbb termékek: Meghívó, Ültetőkártya, Menükártya, Ültetési rend

Gyors üzenet küldése Gitta Grafika (Jozifek-Szűcs Gitta grafikus) részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Minden pár életében az egyik legfontosabb (és jó eséllyel a legszebb) döntés, amikor örökre összekötik életüket.


  • Amikor esküvőtökre készültök, a lánykérés után az első és legfontosabb dolgotok, hogy kiválasszátok a megfelelő időpontot. Ha ez megvan, akkor jön a következő lépés... Mindezt gyönyörű, a hozzátok legjobban passzoló köntösbe kell "öltöztetni". 


  • És itt jövök én a képbe. Szoktam mondani, hogy a meghívó a "belépő" az esküvőre. Mit is jelent ez? Akiknek átadjátok, látni fogják, körülbelül milyen stílusban tervezitek megünnepelni életetek legszebb napját. Ez a kettő vagy négy oldal előrevetíti, mi vár majd vendégeitekre a Nagy Napon.


  • Nálam kérhettek egyedi tervezést, ami azt jelenti, hogy az elejétől a végéig Benneteket, az ízléseteket fogja tükrözni az elkészült termék. Legyen szó romantikus, vagy modern, pasztell vagy élénk színű elemekről, keressetek nyugodtan, mert nagyon szívesen segítek.
  • A stílus, ami nagyon közel áll hozzám az akvarellel festett, virágos, avgy egyéb motívumokkal ellátott grafika, mely általában ötvözi a pár ízlését az enyémmel. Nagyon szeretem mind a halvány, mind a harsány színeket, a szép papírokat, a csodás betűket. No meg azt a harmóniát, mely a végére létrejön. :)


  • Minden esküvőn nagy élmény dolgozni, van, akivel hónapokig egyeztetek a készülő grafikákról. Van hogy éjjeleket nem alszom, csak hogy mindennel készen legyünk időben, és minden a legtökéletesebb legyen. De megéri.


  • Teljes körű esküvői grafikai munkát vállalok.


  • Tervezzük meg együtt az álmaid!
Videóm

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.