MENÜ

Regisztrált: 2018.02.14.

Govia Travel

A GOVIA megszületésének alapja az utazási élményekre vágyók, az utazói igények magas színvonalú kiszolgálásához elengedhetetlen sokszínű és igényes termékkínálat.


Több mint 15 év tapasztalattal szervezzük meg minden igényt kielégítő, akár különleges kéréseknek is eleget téve, utazásait. Jelentős szerepet vállalunk abban, hogy az utazni vágyók ne csak átvegyék az utazáshoz szükséges dokumentumokat, hanem kellő ismerettel is rendelkezzenek.


Imádok utazni és bejártam keresztül-kasul a fél világot és az élményeket szeretném másoknak is átadni.


Munkám során is azt teszem amit mindig szerettem volna tenni - mások utazásait szervezni, tanácsokat és ötleteket adni. Pontosan tudom hol, mire kell figyelni - nem csak az általam bejárt helyszíneket ismerem, hanem hiteltérdemlő pontossággal ismerem az egész világot, ezzel is segítve, hogy az utazások a minőség mellett élményt is nyújthassanak.


Gyors üzenet küldése Govia Travel részére
Kapcsolat
Nászutas számla

Bárhol legyen a nászút helyszíne erdei faházikóban vagy akár egy luxus villában a világ legtávolabbi egzotikus szigetén, egy dolgot kell tennetek:

Nászutas számlát nyitni.
A Nászutas számlát nyithatjátok egy már kiválasztott konkrét utazásra, de akár úgy is, hogy még nem döntöttétek el az úticélt.
Erre a számlára családtagok, barátok tetszőleges összeget fizethetnek be, amelyről utalványt álltunk ki és az esküvő napján kapjátok kézhez nászajándékként.

Az esküvőt követően, ha még nincs konkrét úticélotok, kedvetek szerinti utazásra válthatjátok be az összegyűlt összeget, amelyhez mi is hozzáteszünk 5 %-ot és extra meglepetéssel is kedveskedünk.

Videó
Miért válasszátok a Nászutas számla szolgáltatásunkat?

Megkönnyítitek a hozzátartozók dolgát úgy, hogy ti is biztosak lehettek benne nincs mihaszna ajándék, azt kapjátok, amire igazán vágytok,
ti meghatározhatjátok az összegyűjteni kívánt összeget, mi vezetjük a számlátokat és hetente küldünk a számla összegéről értesítést a hozzátartozók számára,
a befizetés történhet készpénzzel, utalással,
egy évig felhasználható az összeg, a Világ bármely pontjára, repülőjegyre, szállásra, csomag programokra, autóbérlésre, biztosításra, ráadásul nem kell rögtön egy összegben leutaznotok a teljes összeget,
igény esetén személyes utazási tanácsadás keretén belül egyéni ajánlatot készítünk számotokra,
mi is hozzáteszünk 5%-ot.
Nektek egy dolgotok van: kiválasztani, hol legyen a nászút. A Nászutas számlának nincs limitje, bárki bármilyen összegben hozzájárulhat a káprázatos nászúthoz!

Egyedülállóan és kizárólagosan képviseljük a Playa Resorts szállodaláncot a karibi térségben, ahova nászutasaink részére kedvezményesen foglalhatunk Mexikóba, Jamaikára, Dominikára luxus szállásokat, további kedvezményekkel, mint ajándék wellness szolgáltatások a helyszínen, ital kreditek a szállodában, ingyenes romantikus vacsora a tengerparton.

Azért válasszatok minket, mert első pillanattól minden kívánságotokat igyekszünk teljesíteni, és már az indulás előtt meglepetésben részesültök, ahogyan a nászutatok során is folyamatosan, 5%-ot hozzáteszünk a Nászutas számlátokhoz, vagy kedvezményként írjuk jóvá a befizetett összegből, illetve akár átvállalhatjuk egyes esetekben a meghívók költségét is.
MKEH engedélyszám: U-001798

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.