MENÜ

Regisztrált: 2018.02.18.

Hawaii esküvő

Hawaii romantikus, trópusi környezete messze földről vonzza a házasodó párokat; a szigetország Földünk első számú nászutas paradicsoma. Házasságot lehet kötni az óceánparton a szabad ég alatt, magánbirtokon, templomban vagy kis, kerti kápolnában.


Hawaii állam hivatalos házasságkötője pecsételi meg a fogadalmat, a Hawaiin kötött házasság Magyarországon teljes érvényű.


A hawaii házasságkötéshez csak útlevélre, repülőjegyre, na meg egy párra van szükség.

Hawaii nászutasok számára is ideális hely a mézeshetekhez! Kérd ajánlatunkat, hogy 5% kedvezménnyel és meglepetéscsomagunkkal mi is megajándékozhassunk!


Gyors üzenet küldése Hawaii esküvő részére
Kapcsolat
Ízelítők esküvői csomagokból:
 • Az Aloha esküvő egy óceánparti parkban zajlik Waikiki szomszédságában, és magában foglalja a fenti szolgáltatásokat.


 • A Hibiszkusz esküvő a fenti szolgáltatások mellett menyasszonyi és vőlegényi koszorút, egy üveg pezsgőt, emlékpoharakat, és CD-ről játszott hawaii zenét is tartalmaz.


 • A Plumeria esküvő egy meghitt kápolnában történik, orgonista és kántor részvételével. A Hibiszkus esküvő összes szolgáltatását megában foglalja.


 • Az Orchidea esküvő a legelegánsabb óceán parti magánbirtokon folyik. A Hibiszkusz esküvő összes szolgáltatását magában foglalja és egy emeletes esküvői tortát.


 • A Hawaii királyi esküvő egy magán luxus yachton tartott házasságkötés. Az Orchidea esküvő összes szolgáltatását tartalmazza, fotóssal vagy videóssal kiegészítve.


  MKEH engedélyszám: U-001798
OAHU szigetén természetes környezetben:
 • A sziget déli részén Magic Island Beach Park, Ala Moana Beach Park: homokos, mesterséges lagúna, védve a Csendes-óceántól. Kb. 10 percre nyugatra a főbb Waikiki szállodáktól.


 • A sziget déli partjainál: Waialae Beach Park. Csak 18 percre a főbb Waikiki szállodáktól. Pihenőszoba igényelhető.


 • A sziget keleti partjainál: Waimanalo Bay Beach Park: A Waialae Beach mentén található, pálmafákkal övezett hosszan elnyúló homokos part. Pihenő szoba igényelhető.
MAUI szigetén:
 • Maui déli része: Maluaka Beach – Homokos strand szakasz a Maui Prince Hotel mellett, 5 percre az Outrigger Wailea Resorttól. A legideálisabb reggel vagy kső délután, amikor kevésbé forgalmas a strand.


 • Maui déli része: Makena Beach Cove – Kis homokos öböl a Makena út végénél. Pihenő szoba nincsen, limitált parkolási lehetőség.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.