MENÜ

Regisztrált: 2018.02.26.

A szertartásvezetőtök

Kedves Jegyespár!


Talán ti is egyetértetek abban, hogy a Nagy Nap fénypontja a polgári ceremónia kellene, hogy legyen, hiszen ennek során mondjátok ki egymásnak azt az ígéretet, ami egy életen át összetart titeket.


Manapság már a szertartásotok is lehet egyedi, személyre szabott és utánozhatatlan, akárcsak az egész esküvőtök.


Van lehetőségetek arra, hogy kiválasszátok azt a helyszínt, amelyet megálmodtatok, azt az időpontot, ami Nektek valamiért fontos, azt a stílust, ami Benneteket jellemez, és azt a személyt, akivel szívesen osztoznátok a boldogságotokban, aki a nagy pillanatotokban nem szeretne több vagy kevesebb lenni, csupán a Ti szertartásvezetőtök.


Dr. Harsányi Viktória


Ár: 45 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése A szertartásvezetőtök részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Szertartásvezetőként igazodom az elképzeléseitekhez, legyen szó akár egyedi helyszínről vagy időpontról, akár az általatok megálmodott tematikáról.


  • Célom, hogy az általam vezetett szertartással mosolyt csaljak az arcokra, örömkönnyeket fakasszak a szemekből, és elérjem, hogy mindenki átérezze az általatok tett fogadalom kettős természetét, ami adott pillanatban egyszeri és megismételhetetlen, mégis egy életre szól.
  • Magam részéről így nem elégszem meg a pillanat varázsával, célom az, hogy az „igenek" kimondása ne csupán egyszeri és megismételhetetlen, hanem felejthetetlen is legyen.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.