MENÜ

Regisztrált: 2018.03.05.

Kruczli Rita - Álomszép Szertartás

Kruczli Rita vagyok, okleveles szertartásvezető, a Ti szertartásvezetőtök!


Szeretnék egy kicsit bemutatkozni, hogy jobban megismerjetek.


2011 óta az esküvők világában élek és folyamatosan képzem magam Nagyot fordult az életem, mert megtaláltam azt a csodálatos szakmát, mely a legnagyobb örömet okozza nekem.


A legszebb napotok megszervezésétől, egészen a legapróbb részletek kitalálásáig, szenvedéllyel vetem be magam. Nagyon szeretem a boldog embereket és minden vágyam, hogy egy kicsit én is részese lehessek a boldogságotoknak. Jó pár évnek kellett eltelnie mire a lehetőségek megteremtették, hogy 2016-ban elvégezhettem a szertartásvezető tanfolyamot. A tanfolyam elvégzésével vált számomra egyértelművé, hogy megtaláltam a hivatásomat.


Én abban az esetben tudom felajánlani szolgáltatásaimat, ha Ti is úgy érzitek, hogy egy nem mindennapi, közhelyektől és sablonoktól mentes, különleges polgári szertartás keretében szeretnétek megélni életetek legboldogabb pillanatait. Sokszor voltam tanúja, hogy futószalagon végzik a szertartásokat. Mindezt a háttérből figyelve megfogadtam, hogy én ezt, szívből, szeretettel, fogom csinálni. Többet kínálok, mint egy szertartásvezetés! Feledhetetlen és varázslatos 30 percet ígérek nektek, ha beengedtek a történetetekbe. Amennyiben bizalmat szavaztok nekem, teljesen személyre szabom számotokra az esküvői ceremónia minden pillanatát. Így érjük el, hogy nem lehet konkrétan megfogalmazni az okát, mitől lesz ilyen teljes a harmónia. Nem is lényeges, a fontos az, hogy Ti éljétek meg a pillanatot!


Ár: 50 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Kruczli Rita részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • A szolgáltatásom lényege, hogy törődöm Veletek. Szívvel-lélekkel értetek a nagy napotokon.
    Kezdve attól a pillanattól, hogy személyesen találkozunk, beszélgetünk, hogy egy kicsit megismerjük egymást.


  • Egy ilyen alkalommal tudjátok elmondani, hogy mit szeretnétek tőlem hallani és derül ki számotokra, hogy én vagyok-e az a személy, aki álomszéppé, egyedivé és emlékezetessé teszi a ceremóniátokat.


  • A találkozás után, a szöveget együtt fogalmazva állítom össze a szertartásotok szövegét, melyet elküldök vagy átadok Nektek a közösen aláírt megállapodás után.


  • Ezt követően a nagy nap előtt is még találkozunk, hogy az esküvőtök helyszínén egy picit beleéljük magunkat együtt a ceremónia szépségébe és beszéljünk a szertartás részleteiről.


  • Végül a nagy napon együtt tesszük felejthetetlenné a ceremóniát.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.