MENÜ

Regisztrált: 2018.03.05.

Kruczli Rita - Álomszép Szertartás

Kruczli Rita vagyok, okleveles szertartásvezető, a Ti szertartásvezetőtök!


Szeretnék egy kicsit bemutatkozni, hogy jobban megismerjetek.
7 évvel ezelőtt nagyot fordult az életem, mert megtaláltam azt a csodálatos szakmát, mely a legnagyobb örömet okozza nekem. 2011 óta az esküvők világában élek és folyamatosan képzem magam.


A legszebb napotok megszervezésétől, egészen a legapróbb részletek kitalálásáig, szenvedéllyel vetem be magam. Nagyon szeretem a boldog embereket és minden vágyam, hogy egy kicsit én is részese lehessek a boldogságotoknak. Jó pár évnek kellett eltelnie mire a lehetőségek megteremtették, hogy 2016-ban elvégezhettem a szertartásvezető tanfolyamot. A tanfolyam elvégzésével vált számomra egyértelművé, hogy megtaláltam a hivatásomat.


Ár: 45 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Kruczli Rita - Álomszép Szertartás részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • A szolgáltatásom lényege ,hogy törődöm Veletek. Szívvel-lélekkel értetek a nagy napotokon.
    Kezdve attól a pillanattól, hogy személyesen találkozunk, beszélgetünk, hogy egy kicsit megismerjük egymást.


  • Egy ilyen alkalommal tudjátok elmondani, hogy mit szeretnétek tőlem hallani és derül ki számotokra, hogy én vagyok-e az a személy, aki álomszéppé, egyedivé és emlékezetessé teszi a ceremóniátokat.


  • A találkozás után, a szöveget együtt fogalmazva állítom össze a szertartásotok szövegét, melyet elküldök vagy átadok Nektek a közösen aláírt megállapodás után.


  • Ezt követően a nagy nap előtt is még találkozunk, hogy az esküvőtök helyszínén egy picit beleéljük magunkat együtt a ceremónia szépségébe és beszéljünk a szertartás részleteiről.


  • Végül a nagy napon együtt tesszük felejthetetlenné a ceremóniát.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.