MENÜ

Regisztrált: 2018.03.17.

Éva Tánciskolája

Kedves Jegyespár!

Szeretnétek elkápráztatni a násznépet egy fergeteges koreográfiával? Ha a válasz Igen, és még a betanulást is szeretnétek élvezettel, lazán, egymásra hangolódva tölteni, akkor keressetek bátran.
Lehetőség van apa-lánya, anya-fia táncokra, flashmobra, vagy a koszorúslányok/tanúk stb. táncra is - amit elképzeltek, azt együtt megvalósítjuk! Budapesten és Pest megyében, több helyszínen, akár a Ti otthonotokban is lehetőség van próbálni a türelmes és lehetetlent nem ismerő tanárral.

12 éve tanítok saját tánciskolámban társastáncot tanfolyamokon, jegyespároknak, gyerekeknek és szalagavatóra készülő diákoknak.

Várlak Benneteket sok szeretettel a parketten! Gömöriné Éva


Tanított stílus: klasszikus, modern

Gyors üzenet küldése Éva Tánciskolája részére
Kapcsolat
Mit táncolhatunk?
 • Nem csupán a "szokványos" táncokat kérhetitek tőlem (angol-, vagy bécsi keringőt, rumbát, rock and rollt, cha-cha-chát, vagy egyéb standard vagy latin-amerikai versenytáncokat), de ezeken kívül a divattáncok széles palettájával (swing, salsa, bachata, merengue, argentín tangó, stb.), a népi jellegű táncokkal (csárdás, polka, country, sirtaki...) és egyéb táncokkal is foglalkozom (blues, charleston, lambada, hully-gully), de kérhettek akár egy modern, vicces összeállítást is.


 • A koreográfia minden esetben egyedi, a résztvevők igényeire és a zenére kerül összeállításra rugalmasan. Ez alól csak az képez kivételt, ha egy konkrét videón szereplő koreográfiát kér a pár betanítani (pl. Dirty Dancing zárójelenet).


 • A koreográfiában használhatunk kellékeket - ezekkel még inkább fel lehet dobni a látványt. Itt lehet a legegyszerűbb kellékektől (rózsa, pezsgős pohár, esernyő, szék) az ütősebb, komplexebb látvány elemekig (világító ruha, világító kellékek, füstgép, háttérvetítés...) bármit beilleszteni. 
Mit vigyek táncórára?
 • Váltócipőt (kényelmes, tiszta és esetleg az esküvőn viselthez hasonló cipőt).
 • Kényelmes ruhát (nem kötelező átöltözni, de mindig van rá lehetőség).
 • Vizet, vagy üdítőt.
Vicces esküvői tánc - Judit és Viktor

Gyertyafénykeringő

Milyen zenére táncoljunk?
 • Ha kiválasztottatok egy stílust (pl. bécsi keringő, rumba), akkor ahhoz a stílushoz megfelelő, az esetleges egyéb zenei igényeiteknek megfelelő zenéket tudok javasolni, széles választékban. 


 • Amennyiben nem ragaszkodtok a konkrét stílushoz, érdemes megtalálni azt a zenét, ami Nektek igazán tetszik, ami jelent számotokra valamit, és arra készítek Nektek koreográfiát.
  Ne ijedj meg attól sem, ha ez épp hard rock, vagy egy madárcsivitelős lágy dallam!


 • Olyan legyen, ami Nektek tetszik - a többit megoldjuk. :-)
Milyen hosszú egy alkalom?
 • Egy próba legalább 90 perces, de ha szeretnéd lehet hosszabb is. Intenzívebb haladást lehet elérni a hosszabb órákkal. Fontos, hogy ne teljen el úgy hét, hogy nem gyakoroltok - akár próbán, akár otthon -, a Ti érdeketekben.
Fantasztikus esküvői tánc

Vicces esküvői tánc

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.