MENÜ

Regisztrált: 2019.12.05.

Bánhegyi Zsolt Ceremóniamester

Az eddigi közel 10 év alatt, mióta esküvői ceremóniamesterként veszek részt vidéki és városi esküvőkön, feladatomnak tekintem, hogy a hozzám forduló párok gondtalanul élvezhessék életük nagy napját.
Mindenki szeretne szép emlékeket megőrizni az esküvőjéről, ezért folyamatosan figyelek arra, hogy a násznép és az ifjú pár hangulata a legjobb legyen.

Az esküvői hagyományokhoz hűen, de ceremóniamesterként az ifjú pár helyett kommunikálok a vendégekkel, koordinálom az eseményeket.
A hivatalos ceremóniát követően vidám, hangulatos narrációval és játékokkal szórakoztatom a jelenlévőket.
Miután a teljes esküvő folyamatát én vezényelem le, így szoros együttműködésben dolgozom a szolgáltatókkal.
Ezáltal valóban nem lesz más dolga az ifjú párnak, mint élvezniük a Nagy napjukat.


Szolgáltatás típusa: Ceremóniamester|Ár: 140 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Bánhegyi Zsolt részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim

Kezdetek


  • Mielőtt elkezdenénk a közös együttműködést, minden esetben megkérem a párokat, hogy egy személyes találkozó keretében ismerjük meg jobban egymást. Miután kialakult köztünk a kapcsolat/szimpátia, valamint megismerjük egymás elképzeléseit, ezután kezdődhet a tervezés.


Egy álom valóra váltása


  • Ceremóniamesterként fontosnak tartom, hogy megismerkedjek a pár igényeivel, minél többet megtudjak a násznépről, megismerjem a szolgáltatókat, akikkel együtt fogunk azon munkálkodni, hogy nektek minél szebb és felejthetetlenebb esküvőtök legyen. Szoros együttműködésben dolgozunk a Rendezvénymesterek Irodával, de más esküvőszervezőkkel, illetve önállóan is törekszem arra, hogy az álomesküvőtök napja mindig emlékezetes maradjon.


  • Igényeitekhez igazodva előre megbeszéljük, milyen stílusú esküvőt képzeltetek el magatoknak. Laza, könnyed, vidám, klasszikus, vidéki hangulatú vagy éppen tematikus formáját választjátok az egybekelésnek. Természetesen egyeztetjük azt is, mekkora szerepet kívántok nekem adni az esküvő egyes szakaszában, csak moderátorként kívánjátok a részvételemet, vagy sok beszéddel, játékkal fűszerezzem az eseményt, ezzel is fokozva a hangulatot és a maradandó élményeket. A násznép koordinálását udvarias és laza kommunikációval oldom meg, figyelve a jelenlévők igényeire, hangulatára.

Előre nem látható problémák megoldása


  • A váratlan, hirtelen eseményektől sem riadok vissza, hiszen szinte a legaprólékosabban megszervezett esküvőn is előfordulhatnak előre nem látható problémák, mint például egy leöntött menyasszonyi ruha, kitört cipősarok, késve érkező szolgáltató. Sokszor egy apróság is megtörheti a jó hangulatot, de ceremóniamesterként mindig ügyelek arra, hogy diszkréten oldjuk meg a kellemetlen eseményeket.


Nemcsak budapesti helyszíneken segítem a párokat, igény esetén vidéki esküvőkön is szívesen elvégzem a ceremóniamesteri teendőket.


Még rengeteg érvet felsorolhatnék azért, hogy bizonyítsam hozzáértésemet, szaktudásomat, azonban helyettem beszélnek azoknak az elégedett pároknak a beszámolói, pozitív visszajelzései, akiknek esküvőjén már ceremóniamesterként közreműködtem és megtekinthetitek honlapomon.


Várom jelentkezéseteket, ajánlatkéréseteket!

Referencia videó

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.