MENÜ

Regisztrált: 2020.04.08.

Juhász Nándor ceremóniamester

Juhász Nándor vagyok, rendezvényszervező, ceremóniamester és szertartásvezető. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a főiskola elvégzése után azzal foglalkozhatom, amit tanultam, és amit szeretek. Mindennapi munkámban kulcsfontosságú a kommunikáció és az emberek iránti tisztelet és szeretet. 


Szeretem a kihívásokat, mert úgy érzem, hogy akkor fejlődik az ember személyisége, ha talál magának olyan feladatokat, melyeket örömmel old meg. Ilyen volt az első felkérés, hogy vezessem le egy régi ismerősöm esküvőjét. Sajnos nagyon ritka az olyan pillanat az ember életében, amikor a családja, rokonai és barátai együtt ünnepelnek, és közösen élik át az élet boldog perceit. Ilyen esemény az életünkben az esküvő, ezért is tartom fontosnak, hogy a Nagy Napot egy profi szakember irányítsa.


Szolgáltatás típusa: Ceremóniamester|Ár: nincs adat|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Juhász Nándor részére
Kapcsolat
Feladataim az esküvőn

Irányítás


  • A nagy napon irányítom a fotóst, videóst, a pincéreket, a zenészeket és az esküvőn szolgálatot biztosító személyzetet.


Támogatás


  • A felkéréstől kezdve folyamatosan támogatlak Titeket a szervezésben! Az én feladatom a szervezés kezdetétől a nagy nap végéig tart.


A ceremónia levezetése


  • A nagy napon felvállalom a házigazda szerepét, igényeitek szerint köszöntöm a vendégeket és levezetem az esküvő eseményeit, de eltérően egy vőfélytől nem rímekben, hanem prózában.


Kommunikáció


  • Folyamatosan tartom a kapcsolatot a vendégekkel és lehetőségeim szerint megoldom az összes felmerülő problémát.


Hangulat tuning


  • Az esküvő napján a Ti igényeitekhez alkalmazkodva levezetem a ceremóniát, gondoskodok a vendégek jó hangulatáról, a megfelelő kiszolgálásról és a legapróbb részletekre is odafigyelve a lehetőségek szerint a vendégsereg felmerülő igényeit kielégítem.


Én leszek a „mindenes” munkatárs


  • Én leszek az a személy, aki az előkészületektől kezdve folyamatosan segíti a Ti munkátokat. A ceremónia napján én leszek a műsorvezető, aki a mai modern kornak megfelelően kommunikál. Én leszek a koordinátora, aki kézbe tartja az eseményeket. Folyamatosan irányítom és segítem az esküvőn szolgálatot biztosító személyzet munkáját. Nem én leszek a nagy nap főszereplője, hanem olyan segítő, aki ha kell irányít, ha kell szónokol, ha kell felszolgál... A jó ceremóniamester megkönnyíti mindenki munkáját!
Kitti és Zsolt esküvője


Ági és Bobi esküvőjén


Edit és Dani esküvője

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.