MENÜ

Regisztrált: 2019.02.06.

Hajni-grillázs

Üdvözlöm Önöket!


Berkes Györgyné vagyok, elvégeztem a grillázs készítő mesterséget, aminek rabja lettem és napi szinten most már, mint kistermelő foglalkozom a műalkotásokkal.


Az alapanyag a pirított cukor és dió, melynek nehézsége a forró anyag kidolgozása, formázása, amiből készülnek a grillázs munkáim. Sok-sok alkalomra rendelik. 


Az ESKÜVŐN kívül még sok-sok alkalomra rendelik. 


A forró olvadt anyagból, szilárddá varázsolni a virágos kosarakat, csavart/formázott tortákat, díszeket, kompozíciókat, sok kreatív elképzelést, nagy boldogságot okoz. 

Ennek az örömszerzésnek a megalkotása az ehető dísztárgy a GRILLÁZS TORTA.


Kiszállítási lehetőség: nem

Gyors üzenet küldése Berkes Györgyné Hajni részére
Kapcsolat
Szolgáltatásom
  • Grillázs tortáimat szoktam hagyományosan készíteni, hogy csak fehér cukormázzal vagy színes cukormázzal díszítve, kontúrozva legyen.Valamint fondant vagy marcipán bevonása is megoldható, vagy az egyes elemeket például rózsa elkészítése is lehet fondantból vagy a grillázs saját anyagából.

  • Torta kóstolásra nincs lehetőség.

  • Időben az alkalom előtt legkésőbb kb. 1-2 hónappal célszerű bejelentkezni, megrendelni a kívánt grillázs tortát.

  • Mivel aprólékos, nehéz kézimunka, időigényes, így jobb ha előbb megrendelik, hogy időben el tudjam készíteni.
  • Szállítást nem tudok vállalni, általában személyesen akár több 100 km-ről eljönnek a tortáért. Fa talpazatra, torta tálcára, csipkére helyezve tortát, majd díszcsomagolásban és mind ezt dobozba helyezve téve adom át a biztos szállítás érdekében.

  • Postai úton nem szállíttatok, mert nem szeretném ha összetörve érkezne meg a címzetthez.

    Szeretettel várom a Kedves megrendelőket.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.