MENÜ

Regisztrált: 2019.08.24.

Dj Csiki - Esküvői és Rendezvény DJ

2006-ban kezdtem el a zenéléssel, mint szakmával komolyabban foglalkozni. Kezdetben Szobon a helyi szórakozóhelyeken voltam többek közt rezidens. Ahogy az ismerőseim körében egyre jobban elterjedt a nevem és a hírem, valamint kiismertem a szakma fortélyait, úgy sorra jöttek a felkérések céges rendezvényekre és esküvőkre is. 


Mint esküvői DJ, megtaláltam azt, amire igazán vágytam, azt csinálom, amit szeretek, és azt úgy csinálhatom, hogy közben sok-sok embert szórakoztatok, változatos helyszíneken, az ifjú pár nagy napján, ezzel egy életre szóló élményt nyújtva nekik és a násznépnek egyaránt.


Esküvői DJ-ként, és a céges rendezvényeken is mindig szem előtt tartom azt, hogy a közönségem, a bulizni vágyók a lehető legjobban érezzék magukat a bulijaimon.


Szolgáltatás típusa: DJ|Ár: nincs adat|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Csikós Balázs részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Ha már voltál esküvőn, akkor a Te tapasztalatod is az, hogy az Esküvői DJ a Nagy Napotok egyik legfontosabb személye, hisz a bulira fogtok Ti is és a Násznép is a leginkább emlékezni.


  • Az Esküvői DJ szolgáltatás nagy felelősség is. Az IGEN-ek kimondása után talán a legfontosabb az ünneplés, a buli. Sokkal többről szól ez, mint az össze-vissza villogó fények, a hatalmas hangerőjű technika, vagy a szinte végtelen zenei választék egy laptopon. 


  • A szakmai tapasztalat hatalmas szerepet játszik már a gondolkodáskor is, viszont a tapasztalat önmagában nem elég. Teniszezhet valaki egész életében, mégsem garantálja azt, hogy játszhat egy világversenyen.
  • Tapasztalattal, elkötelezettséggel és szenvedéllyel kell csinálni azt, hogy jó is legyen valamiben az ember, és ezt én pontosan így csinálom. Legyen az aktuális trendek keresése, a technika fejlesztése, a későig tartó keverés és felkészülés, vagy a reggelig tartó fénytechnikai programozás, ez a sokoldalúság vezérel.


  • Ez a mély szenvedély jelenti azt a különleges helyzetet a párok felé, amit más szolgáltatótól nem, vagy nem minden esetben kaptok meg. Szeretném mindenkivel megosztani ezt az élményt, ezért adok olyan sok extrát is alapból, ami mindenképp egyedivé és felejthetetlenné teszi a Nagy Napotokat, a költségvetésetektől függetlenül.


  • A célom egyszerű és őszinte. Esküvői DJ-ként többet adni az elvártnál és a fellépést megfizethetőbb áron biztosítani, mint gondolnád.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.