MENÜ

Regisztrált: 2021.08.11.

Dj Beeboy Esküvő és Rendezvény Dj

Üdvözöllek!

Dávid István „Dj Beeboy” vagyok.
1984-ben születtem az ország egyik legszebb fürdővárosában, Gyulán és azóta is itt élek.
Már egészen kisgyerek korom óta rajongok a ritmusos Disco zenékért, mely mind a mai napig töretlenül meg is maradt bennem. E-mellett tanultam zenét is 9 éves koromtól, melyből következően egy zeneiskola és egy zeneművészeti szakközépiskola is mögöttem van, számos sikeres eredménnyel, a fő hangszeremet tekintve pedig a hegedű az, ami a másik nagy szerelmem lett!
2000 óta pörgetem a lemezeket, több mint 10 évig voltam rezidens Dj is.
2015 óta vállalkozóként nyújtom szolgáltatásaimat lakhelyem Gyula városában és annak vonzáskörzetében, de igény esetén szinte az ország bármely részén elérhető vagyok mint eskővő Dj. (Minden megbeszélés kérdése.)

#djbeeboy


Szolgáltatás típusa: DJ|Ár: nincs adat|Szolgáltatási terület: Budapest, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye

Gyors üzenet küldése Dávid István részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim

Az alap esetben is jó technikai felszereltségű esküvő Dj zeneszolgáltatáson túl van lehetőség a polgári szertartás/esküvői ceremónia hangosítására is, mely lehet akár eltérő helyszínen is a lakodalom helyétől és egy 2-300 fős násznép előtti jól érthető/hallható hangosítás sem okoz problémát!
Ahogyan egy lagzi esetében, úgy ezen hangosításokhoz is gyakorlatilag minden szükséges technikai eszközt biztosítok (s külön technikai eszközparkot tartok fenn erre a célra), azaz 1 vagy 2db állványra helyezett hangfallal, Sennheiser vezeték nélküli mikrofon + mikrofon állvány az anyakönyvvezető részére illetve egy zenekari keverőpult a beszéd és a bejátszandó zenei anyagok kontrollálására, ami történhet a laptopomról vagy tabletemről!
Tehát a szertartás hangosításhoz nekem csak az időpontra, a pontos helyszínre és a szükséges zeneszámokra van szükségem, így a kedves párnak csak is a két igen-re lesz gondja! ;)

Van lehetőség a kínálatomban a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, úgynevezett vicces esküvői nyitótáncok zenei mix anyagának elkészítése a személyes elképzeléseitek alapján!
További plusz szolgáltatásként a terem dekor falszínező/falfestő dekor világítás tudom még felkínálni nagy teljesítményű LED-es lámpák használatával, melyek tetszés szerint testre szabhatók szín és effekt megjelenés szerint is és ha kell, akkor harmóniában (szinkronban) működnek a központi fénytechnikai eszközökkel illetve színben remekül lehet velük igazodni pl. az asztaldíszek domináns színvilágához, így még inkább látványossá és még exkluzívabbá tudják varázsolni a nagy nap helyszínét, igen kedvező áron! :)

Szolgáltatásaimat hivatalosan végzem, szerződéskötéssel illetve minden esetben számlát állítok ki, így senkit nem érhet meglepetés!

További részletekért és árajánlatért keress bizalommal!


Üdv: Pisti
Dj Beeboy
#djbeeboy

Repertoárom

A REPERTOÁROM igen széleskörű, de a szolgáltatásaim során leginkább a pár igényeit figyelembe véve alakítom ki az ott elhangzó zenei anyagokat és természetesen van lehetőség a rendezvény folyamán is zeneszámok kérésére mind a pár, mind pedig a vendégek részéről is azaz mindig törekszem és igyekszem a lehető leg rugalmasabban kiszolgálni minden zenei igényt és kívánságot a minél jobb hangulat érdekében! :)
Stílusokat tekintve már egészen az 50-es évek örökzöldjeitől a napjaink Pop illetve Disco slágerein keresztül a latin, R'n'B, Rock'N'Roll stílusokon át szinte minden megtalálható és kérhető is tőlem, melyek közül még a Rock és a mulatós valamint az igazi lakodalmas zenék sem kivételek, hiszen Értetek és a vendégek jó hangulatáért vagyok !

DJ technika

Pioneer MEP-7000 multimédia lejátszó (CD, DVD, USB)
Pioneer DJM-5000 Dj mixer
Pioneer HDJ-X7 fejhallgató
Shure SM-58 mikrofon
Az igazán esztétikus megjelenésről egy szép Dj paraván gondoskodik megvilágítva. (lásd a galériában lévő fotók között)

Hangtechnika

Electro-Voice aktív hangrendszer
(2db top + 2db Pro sub hangfal az igazán jó hang és élmény minőségért, felár nélkül!!!)
Alto Professional aktív hangfalak a polgári szertartások hangosításához, illetve vendég fellépőnek valamint zenekarokkal történő együtt működés esetén kontroll hangfalnak!
2db zenekari keverőpult a polgári szertartások illetve kisebb zenekarok hangosításához, ha vegyes szolgáltatói rendezvényről volna szó!
Sennheiser vezeték nélküli mikrofon az anyakönyvvezető illetve a vőfély vagy ceremóniamester részére, hogy a fontos és lényeges mondatok/bejelentések zökkenőmentes és minőségi megszólaltatása borítékolt legyen!

Fénytechnika

Eszközparkomban megtalálhatóak az igazán látványos Retro fényeffektek is, melyek effekt hatásait csak is ők tudják biztosítani egy igazi RETRO buliban, ugyanakkor a modern LED-es fényekből is szép számmal rendelkezem.
Példaként néhány modell : a Bravo DLL Plus, Flash Swing Extreme, Flash Hexa, Astro Hexa Classic, a modern vonalról pedig pl. Varytec Hero Spot 90 LED-es robotlámpák, LaserWorld RGB lézer valamint a hazánkban nem mindennapi RGB lézer robotlámpák, de ide sorolhatók még a nagy teljesítményű LED-es falszínező dekor lámpák is.
A modernebb fényeffektek és lámpák szinte tetszés szerint vezérelhetők akár mozgás, akár ábravetítés és szín szerint is, melyhez egy korszerű, az ADJ MyDMX GO névre hallgató vezérlőt használom.

Extra MegaMix

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.