MENÜ

Regisztrált: 2020.08.18.

Vida Thomas Photography

Üdvözöllek!

Tamás vagyok, egy budapesti fényképész, a Vida Thomas Photography alapítója és tulajdonosa.

Összefonódásom a fotózással még gyerekkoromban kezdődött és már hosszú ideje a mindennapjaim részét képezi egyrészt mint hivatás, másrészt mint szenvedély.

„Ez a szenvedély olyan, ami csak a belsőből származhat és ez a legfontosabb dolog, amit magammal viszek minden fotózásomra.”

Munkám során riportszerűen örökítem meg az eseményeket, stílusomat pedig leginkább a filmszerű megjelenítése és utómunka jellemzi.


Szolgáltatás típusa: Fotózás, Videózás|Ár: nincs adat|Szolgáltatási terület: Budapest, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Pest megye, Veszprém megye

Gyors üzenet küldése Vida Tamás részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Munkáim során több vállalati, és magánszemély megrendelését teljesítettem már.


  • Fotózok esküvőn, céges és magán rendezvényeken.


  • Készítek páros-, és jegyes képeket, stúdióban portrékat magánszemélyeknek és vállalati alkalmazottaknak, fényképezek helyszíni kiszállással és mobil stúdió kiépítéssel headshotokat, továbbá Indrustrial riportokat beruházások közben és után.


  • Kérésre további referenciákat is be tudok mutatni.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.