MENÜ

Regisztrált: 2020.06.28.

BF Hotel Balatonföldvár

Balatonföldvár köztudottan csodálatos hely, ahol a történelem találkozik a természettel és a modern világ csodáival. Az év bármely szakában találhatunk megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, és a környezet is meseszép, akár süt a nap, akár esik a hó!


Az ideális esküvői helyszín ismérvei, hogy bármilyen elképzelés megvalósítható, legyen szó egy bohém, a természet lágy ölén történő eskütételről, vagy egy hercegnőhöz méltó báltermi ceremóniáról. Balatonföldvár és szállásunk tehát tökéletes esküvői helyszín lehet bárki számára.


Ha Ön is elképzelhetetlennek tartja, hogy egy nyüzsgő, zsúfolt nagyvárosban tartsa esküvőjét, ugyanakkor szeretne pezsgő hangulatú ceremóniát a természethez közel, ne keresgéljen tovább az esküvői helyszínek között, hanem keressen fel minket bizalommal!


Helyszín jellege: hotel, tópart/vízpart
guest_icon  30-80 fő|Bérleti díj: nincs adat|Étel csomag ár: nincs adat|Szállás lehetőség: igen

Gyors üzenet küldése Végh Csaba részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
  • A hotel családias kialakításának köszönhetően esküvők, bankettek esetén is képes megteremteni a személyes kontaktust a résztvevőkkel és szervezőkkel.Precizitással, rugalmassággal és egyéni igényekre szabott megoldásokkal biztosítjuk megrendelőink elégedettségét és járulunk hozzá rendezvényük sikerességéhez.


  • 2 teremmel rendelkezünk, egy 80 és egy 50 fős. Elrendezés megbeszélés alapján.


  • Szállás 100 főnek a hotelben.


  • Ha csak kettesben, vagy akár egyedül érkezik, akkor sem bánják meg, ha minket választanak. 30 db fürdőszobás (zuhanyzós) LED/LCD Tv-vel felszerelt szobával rendelkezünk. Ebből 3×2 db összenyitható családi szobaként is használható. (Barátságos személyzetünk, mindent megtesz a vendégeink kényelméért).


  • Üdülőházunk különösen kedvelt azok körében, akik osztálykirándulásra vagy táborok rendezéséhez keresnek szálláshelyet, továbbá azok számára is, akiknél első szempont a Balaton közelsége és megelégszenek az egyszerű szállodai szolgáltatással. Vendégeinket 20 darab szoba várja,
Videó a helyszínről

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.