MENÜ

Regisztrált: 2018.02.14.

Lagzi DJs

A Lagzi DJ's formációt azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy a zeneiparban eltöltött több mint két évtizedes múltunk és lemezlovas tevékenységünk során megszerzett tapasztalatainkkal a házasulandó párok számára emlékezetessé varázsoljuk ezt a megismételhetetlen napot.

Duónkat két lemezlovas, Majsa Tibor (alias smarthouse vagy Declan), valamint Juhász Gábor (alias G.Shepherd) alkotja.


Szolgáltatás típusa: DJ|Ár: 90 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Lagzi DJs részére
Kapcsolat
Rólunk

Mindketten a DJ Szövetség – Magyar Lemezlovas Egyesület tagjai vagyunk, munkánkat a Szövetség ajánlásával végezzük. Rendelkezünk a tevékenység minden törvényi feltételével, így a MAHASZ és az Artisjus engedélyével. (Ezen információk a legalisdj.hu oldalon ellenőrizhetők.)


A szolgáltatást céges formában végezzük, így természetesen számlaképesek vagyunk. Partnereinkkel valamennyi esetben szerződést kötünk.

Referencia

Referenciáink közt félszáznál is több fergeteges hangulatú esküvői bulit tudunk felsorakoztatni, a fővárostól Debrecenig, Miskolctól Pécsig, a Gellért Szálló panorámatermétől, balatoni exkluzív szállodákon át egészen a hagyományos falusi lakodalmakig. De olyan különleges helyszínen is tartottunk már lagzit, mint a Pilis egyik erdei tisztása.


A mindenkori cél, hogy az ifjú pár és a násznép a lehető legjobban érezze magát!

Hangulatvideó
Zene kínálat

Zenei kínálatunk minden esetben előzetes egyeztetés után, a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva alakítjuk ki.


A lakodalom egyes szegmenseit mindig az oda passzoló zenével festjük alá, folyamatosan a vacsorától a nyitótáncon át az igazi közös buliig.


Repertoárunk a retrótól a modern stílusokig, a lounge-tól egészen a hagyományos mulatós zenéig terjed, így minden igényt és korosztályt ki tudunk elégíteni.

Technikai megoldások

A Lagzi DJ's teljes körű szolgáltatást biztosít: komplett hangtechnikával (JBL aktív hangfalak, Pioneer CD-játszók és keverőpult, laptopok, kontrollerek, vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok) biztosítják a technikai alapot.


Emellett külön díjazás nélkül fénytechnikát is biztosítunk a hangulat fokozására.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.