MENÜ

Regisztrált: 2019.11.04.

Pauer Katalin

A nevem Pauer Katalin, fodrász és fotográfus.
25 éve dolgozom a szeretett szakmámban. Vendégek szinte minden korosztályból járnak hozzám, és nagyon jó kapcsolatok alakulnak ki közöttünk.

Ha nincs elképzelésed arról, hogy milyen legyél, bízd rám, segítek, s megalkotunk valami igazán jót. De Te is ha bármit kitalálhatsz, igyekszem megvalósítani a lehetőségeken belül!
Ha eljössz hozzám, biztos elégedetten fogsz tőlem távozni, és hiszem, hogy nem csak az esküvő alkalmával, hanem utána is a vendégem leszel.

A fotográfiával 6 éve kezdtem el foglalkozni. Ez egy új szerelem az életemben. A hivatalos szakmai képesítést 2016 júniusában szereztem meg.
Ha még a fotós is kérdés benned, nézd meg bemutatkozásom a szolgáltatók között: link.


Szolgáltatás típusa: Fodrász|Kiszállási lehetőség: igen|Szolgáltatási terület: Budapest, Csongrád megye, Fejér megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Pest megye, Zala megye

Gyors üzenet küldése Pauer Katalin részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Kontyfésülés, fonás, csavarás, tűzés, festés, vágás.
  • Minden, amit szeretnél az esküvőd előtt és esetleg utána is, rendelkezésedre áll szalonomban.
  • Megtalálod nálunk a profi sminkest, körmöst, sőt még a fotózásra is sort kerítünk az alkotás során.
  • Koszorúslányaid frizuráját is elkészítem, nemcsak a szalonban, hanem akár otthonodban is. A családból bárki kívánságát elkészítem, aki szeretné kényelmesen a szolgáltatásaimat igénybe venni.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.