MENÜ

Regisztrált: 2019.12.10.

Dunakanyar Esküvőszervező

Sziasztok!

Cornejo Veronika vagyok, oklevesel esküvőszervező. 1995-ben születtem. Franciaországban nőttem fel, a francia a második anyanyelvem. Vácon élek már több, mint 10 éve.
A Dunakanyar a szívem csücske, itt vagyok jártas, ezért neveztem el róla a vállalkozásomat, de persze vállalok máshol is esküvőt!

Megtanultam angolul is részben az iskolában, de főleg külföldiekkel való beszélgetésekből és sorozatokból. :) Ebből kifolyólag az sem jelent problémát, ha egyikőtök nem beszél magyarul. Tudok ajánlani kétnyelvű szolgáltatókat is.

Nagyon fontos a kölcsönös szimpátia az esküvőszervező és a pár között! Fontos, hogy bízzatok bennem és munkatársaimban.

A kölcsönös szimpátia egy személyes találkozó során alakul ki, tehát mindenképpen javasolnám, hogy jobban megismerjük egymást.


Szolgáltatási terület: Budapest, Nógrád megye, Pest megye

Gyors üzenet küldése Cornejo Veronika részére
Kapcsolat
Gratulálok az eljegyzéshez!

Igazán boldog és izgalmas időszak vár rátok. Az esküvőszervezés nagyszerű dolog, de rendkívül összetett és nagyon sok részletre kell odafigyelni.
Ez lesz életetek legszebb napja és legnagyobb eseménye egyben.
Manapság már teljesen normális az, ha valaki esküvőszervezőt fogad, hiszen egy ilyen nagyszabású esemény szervezése és lebonyolítása még a profi esküvőszervezőknek se egyszerű feladat.
Egy esküvőn rengeteg szolgáltató dolgozik akiket valakinek irányítania kell, hogy minden gördülékenyen menjen.

Szeretném ezt a terhet levenni a vállatokról, hogy felhőtlenül tudjátok élvezni a nagy napot.

Lépjetek kapcsolatba velem, és hozzuk létre együtt álmaitok esküvőjét!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.