MENÜ

Regisztrált: 2018.03.19.

Simai Marianna - szertartásvezető

„A hivatást nem választja az ember.
A szóban is benne van, hogy minket hívnak.
Akinek hivatása van, úgy érzi,
hogy engedelmeskednie kell a hívásnak,
különben nem talál rá a saját Életfeladatára, küldetésére.”

Simai Marianna vagyok, szertartásvezető. Ez a David Brooks idézet nagyon közel áll hozzám, hisz ez a gondolat az életemben pontosan így történt. Nem én kerestem ezt az utat, hanem az „út” kanyarodott elém és boldogan kezdtem sétálni rajta. Voltak és vannak rögök persze, de sok-sok kilométert bejártam már és elmondhatom, szeretem. Fogalmam nincs mi a titok, csak azt tudom, hogy a motivációm az, hogy élvezem amit csinálok. Hihetetlenül „szerelmes vagyok” a hivatásomba.


Ár: 50 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Simai Marianna - szertartásvezető részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim

Polgári és egyházi szertartásvezetés az igényeitek figyelembe vételével.

Életetek egyik legfontosabb döntéséhez érkeztetek: házasságot szeretnétek kötni.

Bizonyára lázasan készülődtök már, tervezgetitek, hogy milyen legyen a meghívó, milyen színű a dekoráció?


Ha azon párokhoz tartoztok, akik a sok-sok szervezési feladatból a ceremónia levezetését is igen fontos részletnek tekintik, jó helyen jártok.


Szertartásvezetőként igyekszem segíteni abban, hogy úgy mondhassátok ki egymásnak azt a bizonyos „Igen”-t, hogy az mindkettőtök számára szép emlék maradhasson.


Eszetekbe jutott már, hogy amikor esküvői szolgáltatót választotok, életetek egyik legmeghatározóbb eseményét tulajdonképpen rábízzátok egy „idegenre”?


Számomra ez a bizalom, amivel megtiszteltek, rendkívül fontos, és egyben alappillére annak, hogy mindent megtegyek azért, hogy olyan szertartásotok legyen, amit kedves emlékként idéztek fel még évek múlva is.

Az izgatottan kimondott „Igen”, a nagy készülődés egyszeri és megismételhetetlen pillanata.


Egy jó szertartásvezető mindezt tudja, és bár az esküvőn kívülálló, mégis szeretetet és érzelmeket közvetít úgy, hogy észrevétlenül ugyan, de lelki segítője az ifjú párnak.


Erre törekszem, és bízom abban, hogy Benneteket is azon párjaim között köszönthetlek, akikkel együtt örülhetek azokban a meghitt percekben, amikor összekötitek az életeteket.

Keressetek és osszátok meg velem elképzeléseiteket, találkozzunk és tervezzük meg együtt a szertartás menetét!

Bemutatkozó videóm

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.