MENÜ

Regisztrált: 2018.04.25.

Mészáros Barbara Esküvőszervező

Mészáros Barbara vagyok, esküvőszervező. 1989-ben születtem és imádom, ha valami terv szerint zajlik, mert azt a jó szervezés gyümölcsének tartom.

Szeretem a színes, de letisztult dolgokat és ha mindennek megvan a helye. Na meg persze az esküvőket. :)

A siker számomra nem az esküvő megszervezése és a pénz bezsebelése, hanem az esküvő után a ti szemetekben feltűnő apró csillanás, ami szavak nélkül is hangot ad az elégedettségeteknek.

Ezért is olvasok külföldi blogokat, esküvői történeteket, ezért ismerek meg különböző esküvői hagyományokat és szokásokat, ezért vagyok én és a csapatom a legalkalmasabbak, hogy életetek egyik legfontosabb és legszebb napján mi ügyeljünk arra, hogy minden rendben menjen.


Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Mészáros Barbara Esküvőszervező részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
 • Az esküvő megtervezése és szervezése elengedhetetlen ahhoz, hogy a nagy napon ne legyen káosz és zűrzavar.


 • Egy esküvőn rengeteg szolgáltató dolgozik és fontos, hogy mindenki pontosan tudja mikor, mit kell csinálnia.


 • Nem szégyen az, ha a mai rohanó világban egy párnak nincs ideje, vagy megfelelő tudása ahhoz, hogy megszervezze az esküvőt, mivel egy jó esküvőszervezőnek is sokszor komoly kihívást jelent megtalálni a legjobb szolgáltatókat, a pénztárcához igazodva.


 • Mi történik az esküvőszervezés és lebonyolítás során?


 • Mindenek előtt, kelleni fog egy személyes találkozó (max 90 perc), amit az irodámban szoktunk megtartani vagy Skypeon, ha külföldön éltek és a személyes találkozó nehezen jönne össze.


 • Ezen a találkozón megbeszéljük, hogy mik az elvárásaitok, megismerjük egymást és miután megtudtam az igényeiteket mint esküvőszervező, készítünk egy egyedi ajánlatot, vagy választhattok a fix csomagajánlataim közül.
Bemutatkozó videóm

 • A második lépés a szerződés megkötése. Lényegében ez az írásos formája a megbízásnak, ezután már kezdődhez is a munka és a szolgáltatók felkutatása.
  Mindenkinek más igénye van, így mindenképp olyan szolgáltatókat kell keresni, akik elérhetőek a tervezett dátumra, valamint anyagiakban is megfelelnek és nem utolsó sorban minőségi színvonalon képesek szolgáltatni.


 • Esküvőszervezés közben szükség lesz a választott helyszín közös bejárására, ahol megbeszéljük az utolsó simításokat, átnézzük mi, mikor és hol fog történni illetve még csiszolunk a részleteken, ha szükséges, folyamatosan egyeztetés mellett.


 • Ha mindent véglegesítettünk, elkészítjük a végleges forgatókönyvet és menetrendet, amit szétküldünk a szolgáltatók között.


 • A csapatom és én az esküvő hetén már folyamatos kapcsolatban állunk majd a szolgáltatókkal és egyeztetünk, hogy az előkészületek során, valamint a nagy napon is minden rendben menjen.

Stíluskalauz riport

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.