MENÜ

Regisztrált: 2018.04.03.

Pearl Event & Wedding

Különleges esküvőket és rendezvényeket szervezünk és azok egyedi ételsorait biztosítjuk egyedülálló helyszíneken.


A lényeg, hogy a legmostohább és a leglehetetlenebbnek tűnő helyszínen is komfortos és minden szempontból elegáns és különleges legyen rendezvénye.


Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Pearl Event & Wedding részére
Kapcsolat
Rólunk és szolgáltatásainkról
  • Működésünk alappilléreként kikötöttük, hogy nem szeretnénk éttermet üzemeltetni.


  • Rendezvényszervezőink és szakácsaink mind több évet töltöttek olyan cégeknél, ahol az éttermi vendéglátás mellett folyamatosan zajlottak a rendezvények, esküvők is.


  • Tudjuk, hogy ez üzletileg így lenne praktikus... de mi szeretnénk minden rendezvényünkön a legszebbet, a legjobbat, a legkörültekintőbb figyelmet és törődést biztosítani, hogy Megrendelőinknek az ünneplés és a vendégekre való odafigyelés legyen csak feladata.
Pearl Event & Wedding

  • Cégünk alapító főszakácsa 18 éves szakmai tapasztalata és mögötte álló több száz sikeresen szervezett borgasztronómiai vacsora, gálavacsora, esküvő, protokoll díszfogadás és konferencia a biztos garancia arra, hogy rendezvényetek sikeres,elegáns és emlékezetes lesz.


  • Nála a minimum a tökéletes... fogások, kulináris és vizuális élmény, felszolgálás, vendéglátás...


  • Különleges alkalomra és tökéletes fogásokra vágytok? Szeretettel várunk egy kötetlen beszélgetésre, majd ezt követően pedig a megbeszéltek szerinti prezentáció vacsorára...

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.