MENÜ

Regisztrált: 2019.12.17.

Játékmesterek

Összeszokott, profi csapat + kiváló animátorok + vidám hangulat = Játékmesterek

Gyerek-animációs szolgáltatásunkat ajánljuk azok számára, akik különféle rendezvényeket szerveznek.
Több mint tizennégy éve munkálkodunk azon, hogy a ránk bízott csemetéknek vidám perceket szerezzünk.
Legrégebbi szolgáltatásunk körébe tartozik az esküvői gyereksarok, ahol szakképzett animátoraink szórakoztatják a meghívott gyerekeket.
De nemcsak esküvőkön, hanem más típusú rendezvényeken, összejöveteleken is szívesen vigyázunk a kicsikre és nagyobbakra egyaránt.

Szórakoztató, tartalmas és fejlesztő jellegű gyerek-animációs programokkal tudják a gyerkőcök aktívan eltölteni azt az időt, mialatt szüleik kellemesen, nyugodt szívvel élvezik a rendezvény hangulatát.


Szolgáltatás típusa: Esküvői gyerekfelügyelet|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Bánhegyi Zsófia részére
Kapcsolat
Rólunk

Amikor megjelennek animátoraink egy-egy esküvő helyszínén, a gyerekek szeme azonnal felcsillan, hiszen nem általánosan bevett szokás, hogy a lakodalom idejére gyermekfelügyeletet biztosít az ifjú pár.
Melyik kisgyermek ne örülne, mikor meglátja, hogy arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtás, bohóc, ugrálóvár, trambulin és még rengeteg egyéb érdekes elfoglaltság várja őket egy esküvő helyszínén.

Magyarországon elsőként kezdtünk el kimondottan esküvői gyerekfelügyelettel foglalkozni, így nagy tapasztalattal bírunk ezen a területen.

A szülők sokszor odajönnek hozzánk az esküvő végén és hálásan köszönik meg azt, hogy gyermekeiket gondoskodó szakemberek, szórakoztató programokkal foglalták le addig, amíg ők önfeledten élvezhették az esküvő valamennyi pillanatát.

Nem voltak sem kínos események, sem pedig az unalom miatti nyűgös kisgyermekek a menyegzőn.

Mindenki vidám, felszabadult időt élt meg, mely még sokáig emlékezetében élhet.


Elmondhatjuk a Játékmesterek csapatáról, hogy valamennyi animátorunk szakképzett, a kisgyerekek igényeit jól ismerő fiatal, aki önmaga is örömmel éli át a játékokat.

Mindemellett animátoraink a rájuk bízott kicsik és nagyobb gyerekek igényeit is figyelembe veszik.

Valamennyi kisgyermek, akit az esküvőn, rendezvényeken felügyeletünkre bíznak, kellemes élményekkel távozhat, hiszen nagy figyelemmel alakítják a programokat igényeikhez megfelelően munkatársaink.


A gyerekek csillogó szemmel válogathatnak a szebbnél szebb arcfestési minták, léggömbből formált figurák közül, játszhatnak társasjátékokkal vagy kedvükre ugrálhatnak – természetesen felügyelet mellett – a trambulinon, ugrálóvárban.

Amikor már elfáradtak a sok játékban, akkor pedig gondoskodó kezek betakargatják az előre elkészített fekhelyek egyikén és vigyázzák álmát.

Esküvőre, illetve egyéb rendezvényekre gyereksarok szolgáltatásunk az ország területén bárhova igényelhető.

Akár 1-2 kisgyerek esetén is vállaljuk a felügyeletet, igény szerint ugrálóvárat, trambulint, bika-rodeót is tudunk a helyszínre szervezni.

Fordulj hozzánk már a program megszervezésének kezdetén, hogy minél szórakoztatóbb és kreatívabb programokkal kápráztathasd el meghívott vendégeidet.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.