MENÜ

Regisztrált: 2019.12.17.

Lufiposta

Lufiposta - egy üzenet a felhők között!

Olyan élményt hozunk el esküvődre, mely minden meghívott számára felejthetetlen emlékké válik.

A lufi gyerekkorunk egyik kedvenc játéka volt, hiszen valamennyien borzasztóan örültünk, amikor kaptunk egy csodaszép, színes léggömböt. A héliummal töltött lufit csuklónkra erősítette édesanyánk, mi pedig boldogan szaladgáltunk és vigyáztunk nehogy eltűnjön szemünk elől a varázs. Ezt a csodát szeretnénk visszahozni megrendelőink és vendégeik életébe, ezért hatalmas léggömb választékkal és többféle szolgáltatással várjuk az érdeklődőket.

Az általad megrendelt héliumos léggömböket a rendezvény helyszínére szállítjuk, nemcsak Budapest területén, hanem vidékre is vállalunk kiszállítást.
Színes, környezetbarát léggömbjeink teszik varázslatossá esküvődet.


Szolgáltatás típusa: Héliumos lufi|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Bánhegyi Zsófi részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink

A léggömb röptetés minden esemény egyik legizgalmasabb pontja.
Nagy szervezést igénylő feladat, hiszen esetenként, akár több száz lufi felengedését kell koordinálni.

Minden egyes léggömb egy adott pillanatban emelkedik a magasba, ezzel csodás, színes látványt nyújt a jelenlévők számára, akik maguk is részesei az eseménynek, hiszen ők engedik egyszerre el a léggömbök zsinórját. Szolgáltatásunk segítségével Te is ebben a felejthetetlen élményben tudod vendégeidet részesíteni.

Az általad megrendelt mennyiségű, színű léggömböket a rendezvény helyszínére szállítjuk.

A technikai fejlődés a léggömb felengedés szokását is megváltoztatta kissé, hiszen napjainkban már lehetőség van éjszaka is gyönyörködni a léggömbök vidám játékában.

A lufik belsejében elhelyezett apró led világítás teszi lehetővé, hogy az est beállta után fényes élményben legyen része a rendezvényre meghívottaknak.

Igényes események és rendezvények helyszínének dekorálása szinte mindig tartalmaz léggömbből készült díszítést.

Az egyszerű héliumos lufik mellett akár életnagyságú hajtogatott figurák elkészítését is vállaljuk.

Legújabb szolgáltatásunk a lufirobbantás, amely során egy hatalmas léggömbbe apró, héliummal töltött lufikat helyezünk, melyet az Ifjú Pár szúr ki, így tudnak a kis léggömbök a levegőbe repülni.

A lufi felengedés mellett a lufi posta egy különleges adalék az esküvői programok között, hiszen valamennyi meghívott kap egy előre felbélyegzett és az ifjú pár címével kitöltött képeslapot, melyre ráírhatja esküvői jókívánságát, felajánlását.

Egy adott jelre, mindenki egyszerre engedi el a lufikat képeslapjával, mely egy izgalmas várakozási időszak kezdete, hiszen nem tudhatjuk előre, hová sodorja a szél a képeslapunkat és mikor, milyen messzi városból fog visszaérkezni az Ifjú Párhoz.
Dobd fel rendezvényed színes, világító és izgalmas léggömbökkel.

Kérd ajánlatunkat!

Lufiposta

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.