MENÜ

Regisztrált: 2020.03.24.

SnackPult

Az elmúlt pár évben elkezdtünk kiegészítésként vendéglátással is foglalkozni, és hamar felfedeztük a szolgáltatásban rejlő szépséget.
Szolgáltatásaink palettája folyamatosan bővült. Mára számos közkedvelt snack közül válogathat a megrendelő. Különböző sós és édes étel és ital kínálatunk közül mindenki megtalálja a rendezvényéhez illőt.

Itt nem csupán az ételeken van a hangsúly, hanem a szolgáltatás egészén, amit egyben nyújtunk. Egy esküvőn, céges bulin nem elég az, hogy popcornt vagy egy finom süteményt kínáljunk, ezt bárki megteheti. A célunk az, hogy az ételen túl egy élményt nyújtsunk, amire a vendégek azt mondhatják, hogy Wow! hogy az adott rendezvényt ne csak gasztro élménnyel gazdagítsuk, hanem a valami plusz érzésével még emlékezetesebbé varázsoljuk azt. Meglátni és megszeretni.


Szolgáltatás típusa: Kiegészítő catering|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Bollók Anikó részére
Kapcsolat
Mitől lesz egyedi a szolgáltatásunk?
  • Étel-, italkínálat széles palettájáról választhatsz: édes-sós, hideg-meleg, biztosan találsz a rendezvényed hangulatához illő finomságot.


  • A megjelenésünk tökéletes díszlete lesz esküvőknek, céges rendezvényeknek, családi napodnak. Pultjaink már önmagában elegáns, exkluzív látszatot nyújtanak, a többféle választható stíluselemeivel, és egyéb kreatív ötleteinkkel tökéletesen a rendezvényed arculatához igazíthatod.


  • Élvezd a kényelmet! A szállításról, a kiszolgáláson keresztül, az elpakolásig bezárólag mindenről gondoskodunk. Barátságos személyzetünk az ételek-italok elkészítéséről, felszolgálásáról, az eseményed egésze alatt törődik.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.