MENÜ

Regisztrált: 2018.03.04.

Feir Krisztina - Varázslatos Ceremónia

Kedves Jegyespár!

Feir Krisztina vagyok. Szertartásvezető és anyakönyvvezető.
Miért válasszatok szertartásvezetőt, és miért pont ENGEM?
A mottóm: Ti magatok vagytok a varázslat! Én csupán egy csepp esszenciát adok a nagy napotokhoz egyedivé, emlékezetessé téve azt.

Szertartásvezetőként Ti vagytok számomra aznap a legfontosabbak.

Egy napon nagyon ritkán vállalok egy szertartásnál többet annak érdekében, hogy maximálisan Rátok tudjak hangolódni, fel tudjak készülni a szertartásotok levezetésére. Ez azt jelenti, hogy nem rohanok Hozzátok sehonnan, és nem szaladok Tőletek sehova.
Ez a Ti nagy napotok, melyet a szertartásnak is tükröznie kell. Teljesen egyedi, személyre szabott ceremóniát fogok celebrálni Számotokra, mely biztosan elnyeri a Ti, nem utolsó sorban vendégeitek tetszését.


Ár: 45 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Feir Krisztina - Varázslatos Ceremónia részére
Kapcsolat
Rólam

"Mikor találsz valamit, ami annyira leköt,
hogy nap mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy.
Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is,
akkor megvan a hivatásod."
/Nick Vujicic/

Anyakönyvvezetőként 2007. óta vagyok részese a – fiatal, fiatalos, idősebb, örök fiatal – párok egyik legszebb, legboldogabb napjának, és adatik meg számomra azóta is a lehetőség, hogy ezt a meghatározó napjukat a szertartásommal még emlékezetesebbé, tökéletesebbé varázsoljam.


2016. év végén határoztam el, hogy illetékességi területem túl – azon településen kívül, ahol anyakönyvvezetőként dolgozom –, országos szinten is meg szeretném ajándékozni az engem választó párokat hétvégéken, ünnepnapokon, munkaszüneti napokon és igény szerint hétköznapokon a felejthetetlen esküvői ceremóniával.


Szertartásvezetőként nem elégszem meg a szépen megírt, hibátlanul, szívhez szólóan elmondott sablon szöveggel. Anyakönyvvezetőként nincs lehetőségem másra, azonban szertartásvezetőként IGEN.


Szertartásvezetőként nem csupán a szertartás idejére állok a rendelkezésetekre, hanem az előkészületek során is bármikor kereshettek az esküvővel kapcsolatos kérdéseitekkel, amelyekre a legjobb tudásom szerint válaszolok, és segítek mindenre megoldást találni.

Ez a Ti nagy napotok, melyet a szertartásnak is tükröznie kell. Rólatok, Nektek szól! Teljesen egyedi, személyre szabott ceremóniát fogok celebrálni Számotokra, mely biztosan elnyeri a Ti, nem utolsó sorban vendégeitek tetszését, elégedettségét.

Elhivatottság, alázat, tisztelet, kedvesség, báj, humor, jókedv, empátia, beleérző képesség, határozott fellépés, kommunikációs készség és elegáns, ápolt megjelenés nélkül nem lehet végezni ezt a hivatást.

Elmondhatom, hogy szeretem a hivatásom. Elképesztően.

Szívvel-lélekkel szervezem, készülök fel, és vezetem a szertartásokat. Ezt azért tehetem így, mert rendelkezem a fenti tulajdonságokkal, kompetenciákkal, de legfőképpen azért, mert szeretem az embereket is, akikkel foglalkozom, akiknek belecsöppentem az életükbe, és akik megbíznak bennem olyannyira, hogy rám bízzák életük egyik legfontosabb eseményének celebrálását. Ezt a bizalmat nem lehet félvállról venni.

Mindent megteszek azért, hogy elnyerjem elsősorban a Ti, nem utolsó sorban a vendégeitek elégedettségét.


Sohonyai Attila: Napról napra

Presser Gábor: Hűségdal /Jó veled/

Milyen szertartások levezetését vállalom?
 • esküvői ceremónia
 • házassági évforduló (amelyik Számotokra fontos; celebráltam már 5, 10, 13, 15, 20, 25, 30, 50, 60 éves házassági évfordulókat, amikor a párok megerősítették a házasságkötésüket, és újra kimondták az IGEN-t)
 • bejegyzett élettársi kapcsolat létesítése és annak megerősítése (egyneműek kapcsolatának megerősítése)
 • névadó ceremónia (az egyházi keresztelő polgári formája)
Hol vállalok szertartásvezetést?
 • A paletta igen sokszínű e téren is...
 • Vezettem már le szertartást kikötőben álló hajón, mozgó hajón, stégen, golfpályán, folyóparton, tóparton, tó felett (fa hídon lehet megközelíteni a cölöpökön álló fa szigetet, melyet szaletlivel fedtek le), szigeten, a pár saját otthonában, étteremben, kastélyban, sátorban.
 • Az ország bármely pontján vállalok szertartásvezetést.
Öltözködésem
 • A szertartás során a legfontosabb maga a pár. Ez a Ti nagy napotok.
 • Fontosnak tartom tehát, hogy a ceremónia alatt visszafogott legyen az öltözékem, sminkem és ápolt a megjelenésem. Maximum térd felett érő szoknyát viselek, a dekoltázsom és a vállaim is fedettek. Fehér színű felső ruházatot és teljes fekete vagy fehér öltözéket nem választok erre az alkalomra.
 • Igény esetén szívesen viselek az esküvő hangulatához, színeihez, stílusához illeszkedő öltözéket (koktélruha, nagyestélyi stb.). 
 • A szertartást magyar nemzeti színű vállszalagban vezetem.
Árak
 • A szolgáltatás alapdíja: bruttó 45.000 Ft 
 • Kiszállás Érd területén belül ingyenes
 • Kiszállási díj Érd területén kívül: 70 Ft/kmAmennyiben szimpatikusnak találtatok, keressetek bizalommal, és varázsoljuk együtt valósággá az álmotokat.

Antoine de Saint-Exupery: A kis herceg /részlet/

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.