MENÜ

Regisztrált: 2019.10.06.

LA fotó

Üdvözöllek Kedves Érdeklődő!

Lakossági szolgáltató fotográfia keretein belül vállalom esküvők fotográfia általi megörökítését, dokumentálását. Legyen szó rövidke, egy órás kis esküvőről, vagy egésznapos nagy lakodalomról, az LA fotó esküvői fotózás szolgáltatását keresheted bizalommal.


Baráti, földreszállt árak, rugalmas darabszámok és nem utolsó sorban szép képek!

Esküvői fotózás szolgáltatás Budapesten és környékén, vagy kiszállással akár az ország egész területén is.


Szolgáltatás típusa: Fotózás|Ár: nincs adat|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Láris Ariel részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim

Engedd meg, hogy az alábbiakban néhány mondatban bemutassam fotográfiai vállalkozásom esküvői fotózás szolgáltatását. Esküvői fotózás szolgáltatásom kialakításánál mindenekelőtt az ügyfélközpontúság és az ár-érték arány kialakítása az első számú cél. Ennek megfelelően szépen komponált képeket kínálok földre szállt árakon.

Esküvői fotózás szolgáltatás keretében vállalom mindennemű esküvő fotográfia általi dokumentálását. Kezdve az egy-két órás kis esküvőtől, az egésznapos, hajnalig tartó nagy lakodalmakig. Tevékenységem elsősorban Budapesten és környékén végzem, de felmerülő igény esetén, előzetes egyeztetéssel és kiszállással akár az ország egész területén is.

Vállalom templomi és/vagy polgári szertartások, valamint az ezeket követő esküvői ceremóniák és a lakodalom fotózását. Kreatív fotózás kültéren vagy műteremben.

Az LA fotónál nem szükséges és nem is lehetséges különböző fantázianevű csomagok közül válogatnod. Baráti óradíjak mellett rugalmasan rendelhető darabszámok a jellemzői az esküvői fotózás szolgáltatásomnak. Így az elkészült nyersképekből azt és annyit válogathatsz ki magatoknak, amit és amennyit szeretnétek. Nincs darabkorlát.

A fényképeket minden esetben a lehető legnagyobb méretű digitális (.jpg) fájlformátumban, online tárterületre feltöltve kapjátok meg. Így bármikor hozzáférhettek a képeitekhez, amelyek segítségével a különböző fotólaborokban tudtok fényképeket előhívatni, saját igényeteknek megfelelő fotókönyvet, fotóalbumot, zenés slideshow-t létrehozni. Mindezt úgy, hogy a láncból kimarad a fotós árrése. :-)

További kérdésekkel kapcsolatban keress bizalommal!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.