MENÜ

Regisztrált: 2018.03.04.

Petra Szanto Makeup

Szántó Petra vagyok, sminkes.
A Newschool of Makeup-ban végeztem.


Mindig is érdekeltek a különböző kreatív tevékenységek, mégis néhány évvel ezelőtt a sminkeléssel teljesedett ez ki. Ez a tevékenység elfáraszt, ugyanakkor örömmel és életenergiával tölt fel.


Fantasztikus érzés látni a nők arcán a boldogságot, amikor a sminkelés végén a tükörben meglátják az arcukat. Megtisztelő, hogy épp életük egyik legfontosabb napján helyeznek belém ekkora bizalmat. Nagy felelősség ez, hiszen az általam elkészített sminket még hosszú évekig fogják csodálni a képeken.


Rendelkezésünkre áll egy próbasmink alkalom, amikor kicsit jobban megismerjük egymást, képet kapok a menyasszony elvárásairól, így élesben már gördülékenyen tudok a segítségére lenni. A siker garantált!:)


Szolgáltatás típusa: Sminkes|Kiszállási lehetőség: igen|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Petra Szanto Makeup részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • MAC Cosmetics termékekkel dolgozom.


  • A menyasszonyi smink egy próbasminkből és az esküvő napján készülő menyasszonyi sminkből áll.


  • A próbasmink időpontját azután érdemes fixálni, amikor már minden részletet tud a menyasszony (esküvői és menyecskeruha, csokrok, meghívók, koszorúslány ruha, stb), így tökéletes, esztétikus összhangot tudok teremteni az ara arca és a teljes környezet között.
  • Célszerű a próbasminkre összeállítania a menyasszonynak egy ötletanyagot, néhány cikk-kivágást, internetről lementett képet, tehát egy olyan gyűjteményt, ami az elképzeléseit tartalmazza. Így amikor találkozunk, leülünk beszéletni, az anyagot áttekintve már képet kapok a menyasszony stílusvilágáról, arról, hogy merre induljunk.


  • A nagy napon már rutinból készítem majd el a próbsmink során megbeszélt és együtt kitalált sminket.


  • Ezen felül vállalom a férj sminkjét, illetve a korszorúslányok, örömanyák sminkjének elkészítését is maximum 5 főig. Ezzel biztosítom azt, hogy továbbra is az ifjú párról szóljon a nap. Ezért egészen a szertartás kezdetéig "kéznél leszek", az utolsó pillanatig tudunk korrigálni. :)

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.