MENÜ

Regisztrált: 2018.03.18.

Teleki-Tisza-kastély Nagykovácsi

Esküvőhelyszín rátok szabva!


Modern hozzáállással, történelmi környezetben várunk Budapesttől alig félórára, zöld környezetben, a Teleki–Tisza-kastélyban!

Több, mint kastély! Az elegáns, 2018-ra felújított kastélyban több terem rendelkezésre áll a kis-, vagy nagyobb létszámú násznép befogadására.


Szállás, kikapcsolódás, hatalmas park teszi feledhetetlenné az itt töltött időt.

Több, mint esküvői helyszín! Segítünk, -ha kéritek- a szervezésben, lebonyolításban is!


Helyszín jellege: kastély, modern/elegáns, rendezvényterem/ház, tópart/vízpart, vintage/rusztikus
guest_icon  20-150 fő|Bérleti díj: 150 000 Ft-tól|Étel csomag ár: nincs adat|Szállás lehetőség: igen

Gyors üzenet küldése Kassai Dorottya részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
  • Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani esküvői csomagunkat, mely a teljes kastély kizárólagosságát és a létszámnak megfelelő bútorzatot is tartalmazza, így Nálunk nem kell számolnotok rejtett költségekkel.


  • Cateringes ajánlatunk teljesen személyre szabhatóak, valamint van arra is mód, hogy egy meghatározott keretösszegből gazdálkodjunk. Cateringre vonatkozó kizárólagosság nincs, azonban amennyiben az általunk ajánlott szolgáltatót választjátok, úgy további 10% kedvezmény jár részetekre.


  • Van egy kerti tavunk a kastély előtt, amely romantikus helyszíne lehet a kültéri vendégfogadásnak, fotózásnak, szertartásnak. Ha félnétek az időjárástól, van lehetőség a teljes kastély kibérlésére - esküvői csomagunk ezt tartalmazza -  így alternatív beltéri szertartáshelyszínt is tudunk biztosítani.
  • 10 hektáros parkunkban lehetőséget nyújtunk arra is, hogy beljebb, akár az ősfák árnyékában tartsátok meg a szertartást.


  • A kastély 3 szinttel rendelkezik, 10 különböző teremmel. A szintek különböző stílusokat képviselnek, megtalálhatjátok itt a klasszikus kastély és annak modern ötvözetét is - így mindenki megtalálja a hozzá legközelebb eső designt is. A termek felhasználása több lehetőséget is rejt magában, igyekszünk minden kérésetekhez rugalmasan állni!


  • Ha tetszik az ajánlatunk, szívesen megmutatnám élőben is a kastélyt és a parkot.
    Kérlek jelezz vissza milyen időpontban felelne meg Nektek. 

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.