MENÜ

Regisztrált: 2018.03.29.

Hawaii limuzin

Hitvallásunk alappillére, hogy a vendég érezze jól magát, ezért a sztenderd szolgáltatásokon kívül számos meglepetést tartogatunk Önöknek. Sofőrünket az ízléses megjelenés és a laza, de egyben professzionális szórakoztatói stílus jellemzi.

Cégünk célja utasaink maximális elégedettsége. Legyen szó esküvői bérlésről, lánybúcsúról vagy bulis városnézésről Budapesten, mi mindent megteszünk, hogy egy örök élmény maradjon Önöknek. Autóink tiszták, gyönyörűek és még az extrább kéréseket is készek vagyunk teljesíteni.

Köszönjük azoknak, akik már mellettünk döntöttek!


Gyors üzenet küldése Hawaii limuzin részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
  • Limuzin bérlés lánybúcsúra/legénybúcsúra szolgáltatásunkat kínáljuk mindazon bulizni vágyó lányoknak és fiúknak, akik garantáltan jól akarják magukat érezni a nagy nap előtti önfeledt buliban.


  • Limuzin bérlése esetén lánybúcsús/legénybúcsús díszítéssel és egy üveg ajándék pezsgővel tesszük feledhetetlenné az estét.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.