MENÜ

Regisztrált: 2018.03.05.

Esküvőnyomda

Az esküvői meghívó nemcsak egy papír, életetek legfontosabb eseményére hívja meg a szeretteiteket!


Alkossuk meg együtt olyan egyedire, mint amilyen egyediek Ti is vagytok, hogy örök emlék maradjon.


Főbb termékek: Meghívó, Ültetési rend, Ültetőkártya, Menükártya

Gyors üzenet küldése Esküvőnyomda részére
Kapcsolat
13+1 érv hogy miért jártok jól velünk

1. EGYEDISÉG

 • Nem kell azt hallgatnotok, hogy hány párnak volt ugyanolyan meghívója, mint a tiétek, nálunk olyan egyedi meghívót alkothattok, mint amilyen egyediek Ti is vagytok!


2. ÖRÖK EMLÉK

 • Ha csúcsminőségű, egyedi meghívót adtok át a násznépnek, akkor azt nemhogy nem fogják kidobni, hanem féltve őrzött kincsként fogják eltenni az esküvői fényképeitekkel együtt, melyről mindig Ti juttok majd eszükbe!


3. EGYSÉGESSÉG

 • Nincs annál szebb, mint amikor a meghívótok színvilága és stílusa összhangban van az esküvőtök dekorációjával! Mi ingyenesen felöltöztetjük a kiegészítőiteket is a meghívótok grafikájával úgy, hogy az harmonizáljon az egész esküvőtök hangulatával!


4. VALÓSÁGHŰ LÁTVÁNYTERV

 • Ne elégedjetek meg az ingyenes sablon látványtervekkel, mi komolyan vesszük a grafikai terveket, és szakképzett munkatársaink az elvárásaitok szerint, veletek együtt megalkotják álmaitok meghívóját!


5. NINCS REJTETT KÖLTSÉG

 • Nem kell azon aggódnotok, hogy milyen rejtett költségek merülnek fel a gyártás során, mi előre megadjuk a végösszeget, amely MINDENT tartalmaz!


6. ESKÜVŐ SZAKÉRTŐI

 • Ne most tanuljatok meg egy új szakmát, bízzátok a profikra a munkát! Cégünk már 8 éve működik, az esküvők szakértői vagyunk, és évről évre több ezer meghívót készítünk!


7. PRÓBANYOMAT

 • Biztosra akartok menni, hogy nem maradt le semmi, minden a helyén van és lehengerlő az összhatás? Ki gyárt le egy próbanyomat nélkül bármit is?! Ti se tegyétek, kerüljétek el azt a szégyent és stresszt, amit egy hibás meghívó kiosztása okoz!!!


8. MINŐSÉGI GARANCIA
 • Nem kell azon szoronganotok, hogy szétesik-e a meghívó mielőtt átadjátok, mi garanciát vállalunk a legmagasabb minőségre!
9. EGYÜTTMŰKÖDÉS
 • Ne ti szervezzétek a szolgáltatók közötti munkát, ha valamit egyeztetni kell a nyomdai anyagokkal kapcsolatban, azt bízzátok ránk! Grafikai stúdió és nyomda vagyunk egyben, és kapcsolatban állunk a többi esküvői szolgáltatókkal, és összehangoljuk szolgáltatásainkat velük, hogy Nektek csak a "BOLDOGÍTÓ IGEN"-re kelljen koncentrálnotok!!!


10. SZEMÉLYES KAPCSOLAT

 • Elég a névtelen ügyintézésből, mi személyes kapcsolatot alakítunk ki veletek. Mi nemcsak válaszolunk az emailjeitekre, vagy visszahívunk titeket minden esetben, hanem akkor is jelentkezünk, ha nem érkezik válasz tőletek!


11. ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS

 • Ne töltsétek az időtöket utazással vagy parkolással, mi kiszállíttatjuk nektek a termékeket az egész országban!


12. ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

 • Biztosra akartok menni, hogy nem maradt le semmi, minden a helyén van és lehengerlő az összhatás? Mi garanciát vállalunk arra, hogy elégedettek lesztek! Olvassátok el a rólunk írt véleményeket a Facebookon!


13. GYORSASÁG

 • Ne pazaroljátok időtöket, mi segítünk, hogy gyorsan és stresszmentesen elkészüljön az egyedi álommeghívótok!


+1

 • Az esküvői meghívó nemcsak egy papír, életetek legfontosabb eseményére hívja meg a szeretteiteket! Alkossuk meg együtt olyan egyedire, mint amilyen egyediek Ti is vagytok, hogy örök emlék maradjon!
Néhány tipp az egyedi meghívóhoz!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.