MENÜ

Regisztrált: 2018.03.12.

Héliumos lufi

Esküvők valamint céges rendezvények egyik leglátványosabb része, a héliumos léggömb felengedés.


Hangsúlyt fektetünk természetesen a környezetszennyezés elkerülésére, ezért kizárólag lebomló anyagból készült lufikat használunk.


A héliumos léggömböket a felmerült igények szerinti méretben, színben és darabszámban tudjuk vinni, az árszabás mindezek függvénye.


Szolgáltatás típusa: Héliumos lufi|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Héliumos lufi részére
Kapcsolat
Héliumos léggömbök
  • Héliumos lufi - attraktív szolgáltatásunk, amikor a sok lufi felszáll az égre. A léggömböket a helyszínen töltjük fel héliummal, felszalagozzuk, és kiosztjuk a résztvevőknek, hogy az adott jelre elengedhessék őket.


  • Lufiposta - elkészítjük az egyedi logóval ellátott levelezőlapot és felbélyegezzük azt. Miután a násznép megírta őket a felszalagozott lufikhoz kötjük, hogy egyszerre engedhessék el őket.


  • Ledes lufi - utóbbi évek esküvőinek talán legnépszerűbb és leglátványosabb része, amikor a násznép tagjai estefelé elengedik a világító lufikat.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.