MENÜ

Regisztrált: 2019.09.04.

JHANE Makeup & Hairstyle

A sminkelés számomra nem csupán munka, sokkal inkább szenvedély vagy szerelem. Szeretem kihozni az emberekben rejlő szépséget, illetve megmutatni, hogy néhány ecsetvonással milyen ragyogóvá lehet tenni a megjelenést.


Az esküvői sminkek elkészítésénél mindig nagy hangsúlyt fektetek a tartósságra is, így azok nem csak esztétikusak, hanem garantáltan bírják majd a lagzi végeztéig.


2013-ban kezdtem a szakmát és azóta több iskolát és tanfolyamot is elvégeztem, hogy tudásom mesteri szintre emeljem.
Tanáraim voltak: Tombor Sarolta (Krea, Smink és Öltözködéskultúra), Páll Adrienn (New School of Makeup), Petrilla Orsolya (Airbrush képzés), Dominique Roberts (1 éves mesterképzés), Nanara Berezina (Masterclass Workshop), Nataly Frekautsan (Masterclass Workshop)


Szolgáltatás típusa: Fodrász, Sminkes|Kiszállási lehetőség: igen|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Fehér Zsanett részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Kizárólag minőségi, high-end termékekkel dolgozom. Anastasia Beverlyhills, Huda, Beauty, Tarte Cosmetics, Too Faced, Fenty Beauty, Urban Decay, Kat Von D Beauty, Jeffree Star, Charlotte Tilbury, Becca, stb.


  • Az esküvői csomagokat úgy alakítottam ki, hogy tartalmazzák a próbát is, ahol megálmodjuk a nagy napra a tökéletes sminket és frizurát.


ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.