MENÜ

Regisztrált: 2018.02.13.

Kobza Zsanett makeup artist

Sminkesként nagyon szeretem az esküvők hangulatát, az egyedi szerelmi történeteket, a jókedvű barátnők, koszorúslányok beszélgetését, a büszke örömanyàkat (hogy mindenki kihangsúlyozza,hogy vízálló sminket ker,mert ő biztosan sírni fog) de leginkább azt a fajta boldog izgatottságot,ami körül lengi a készülödès perceit.


Mindig nagy örömnek és felelősségnek érzem,amikor egy menyasszony a Nagy Napján engem választ,hogy elkészítsem neki a sminkjét, hisz ez az a nap,mikor mind tündökölni vágyunk,és évek múlva a fotókat visszanézve is büszkén láthatjuk milyen csodaszépek voltunk. Ezért mindig nagy türelemmel és alapossággal állok az egész folyamathoz.


Fontosnak tartom,hogy a próbasmink során átbeszéljük minden felmerülő kérdést és kiválasszuk a hozzad leginkább illő sminket, így a nagy napon emiatt teljesen nyugodt lehetsz. Kiszállásos sminkesként az esküvő napján a helyszínre is megyek.


Szolgáltatás típusa: Sminkes|Kiszállási lehetőség: igen|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Kobza Zsanett makeup artist részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • Menyasszonyi smink
    (próbasminkkel, kiszállással)
  • Koszorúslányok, Örömanyák és vendégek sminkjenek elkészítése professzionális és minőségi termékekkel


ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.