MENÜ

Regisztrált: 2018.02.12.

Pákozdi-Mikó Dóra

Ahogy mondani szokták, a táncra születtem. Egészen pici gyerekként magával ragadott ennek a csodálatos világnak a szépsége, mondanivalója, csodája. Hitvallásom, hogy a tánc segítségével az emberek jobban megismerhetik magukat és partnerüket, valamint kiegyensúlyozottságot, boldogságot és nyugalmat hozhatnak az életükbe.


Életem és karrierem során színházi táncos bizonyítványt, több szakra oktatói végzettséget, emelt szintű koreográfusi képzést szereztem, illetve sok-sok év tapasztalatot gyűjtöttem eme fantasztikus hivatás terén.

Éljétek át ezt a csodát velem különböző felépítésű magánóráim keretein belül, melyet egy személyes konzultáció előz meg, ahol megismerkedünk és részletesen átbeszéljük a közös munka  folyamatát!

Minden jövőbéli  tanítványomnak azt  kívánom, hogy beszéljük ezt a közös nyelvet, éljétek át a Csodát, hiszen a célom az, hogy ne csupán lépéseket tanítsak, hanem nyitottságot a világ és a partner felé, illetve, hogy megtanítsam beszélni a testet, a lelket-a Tánc nyelvén.


Tanított stílus: klasszikus, modern

Gyors üzenet küldése Pákozdi-Mikó Dóra részére
Kapcsolat
Dance Coach

Élményprogram


Ha szeretnétek magatok mögött hagyni a régi terheket, amik egy-egy rosszul elsült táncórán rakódtak rátok, ha egy táncos rendezvényen előjönnek a gátlások, „miszerint nem tudok táncolni” vagy csak ha szimplán szeretnél a pároddal/házastársaddal egy igazán jó párkapcsolatépítő táncos programon résztvenni, akkor nagy szeretettel várlak Benneteket a Dance coach óráimon.


Részletek az árajánlatomban!

A Társastánc világa

Általános tánctudás megszerzése


Megismerkedünk a zene és mozgás kapcsolatával, fejlesztjük a ritmusérzéket és a mozgáskoordinációt. Megtanuljuk a Társastánc alapfogalmait: a a tánctartást,a vezetést és követést illetve a közlekedést a táncparketten.


Mindezek után, ha még nem volt ebben a csodálatos élményben részetek, a szó szoros értelemben megtanultok együtt táncolni, néhány alaptánc segítségével (Keringő, klasszikus lassúzás és a többi).


Részletek az árajánlatomban!

Álmaitok Nyitó- és Meglepetéstánca

Esküvői felkészülés


Ha bizalmatokkal megtisztelve én alkothatom meg álmaitok Nyitó-és/vagy Meglepetéstáncát, egy személyes konzultáció alkalmával lehetőségünk van minden elképzelést átbeszélni, akár közösen zenét választani, majd ezek után én egyedileg, Rátok szabott, teljesen egyedi koreográfiát készítek, melyet aktív és jó hangulatú 90 perces órák keretein belül el is sajátíthattok. 


Részletek az árajánlatomban!

Szárnyaljuk túl tánctudásotok határait

Csoportos Társastánc tanfolyam


Amennyiben megihletett Benneteket ennek a csodálatos művészetnek, a Táncnak a szeretete, öröme és nyitottsága, akkor lehetőségetek van zártkörű, kizárólag a hozzám járó párokból kialakított, csoportos órán is résztvenni.

A magánórákon elsajátított módszertan alapjaira építve táncolunk tovább.


Magasabb szinten tanuljuk a további Társastáncok alapjait és komolyabb figuráit, de épp úgy, mint eddig, igazi Örömtáncként funkcionálnak majd, hiszen megtanuljuk őket rendszerezni, összekötni, variálni és mindig új zenére saját magatoktól elindulni és szabadon táncolni.


Részletek az árajánlatomban!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.