MENÜ

Regisztrált: 2018.05.07.

Legszebb Esküvő - esküvőszervezés

Több, mint 7 évig volt szerencsém esküvőkkel foglalkozni egy állóhajón működő budapesti étteremben. Ez alatt az idő alatt rengeteg különféle ötlettel, elképzeléssel, kívánsággal találkoztam, mert minden párnak mást jelentett az álomesküvő....

De ami közös volt mindegyikben: azt szerették volna, hogy az övék legyen a LEGSZEBB!!!

Én ebben szeretnék segíteni Nektek, hogy (számotokra) a Tiétek legyen a legmeghittebb, legkülönlegesebb, a LEGSZEBB ESKÜVŐ!

Az állóhajón eltöltött éveknek a babavárás vetett véget, de a babázás mellett is az életem része maradt a szervezés, az esküvők világa. Egyre több barátnő, ismerős kért meg, hogy segítsek az esküvőjük megszervezében, majd ajánlások útján már ismeretlenek is engem bíztak meg ezzel a fantasztikus feladattal. Így lettem én esküvőszervező.


Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Legszebb Esküvő - esküvőszervezés részére
Kapcsolat
Miben tudok én Nektek segíteni?

Amiben csak szeretnétek... Ha kell, mindenben. Ha nem kell, csak bizonyos részletekben:

Ötletelek, szolgáltatóktól ajánlatokat kérek, ajánlatokat összesítek, szerződéseket átnézek, tanácsokat adok, rákérdezek, lelkesítek, lelkesedek :), megnyugtatok, kapcsolatot tartok, rendet teremtek, meghívó szöveget költök, tortát kóstolok, forgatókönyvet készítek, büdzsét tervezek, a Nagy Napon Veletek vagyok, kedélyeket megnyugtatok, mindent kézben tartok, levezényelek, amit kell átveszek, amit kell átadok, lótok-futok, szolgáltatókat kifizetek és a legvégén elégedetten egy székre lerogyok. :)

És persze a fentiek még bátran kiegészíthetők...

A lényeg: Szeretnék segíteni Nektek, hogy minden zökkenőmentes legyen a Nagy Napon és számotokra a Ti esküvőtők legyen a LEGSZEBB!

Ha külföldön éltek, szinte elengedhetetlen, hogy legyen valaki itthon aki segít Nektek a koordinációban, alkalomadtán intézkedik helyettetek. Ha sokat dolgoztok, elfoglaltak vagytok, nem árt, ha van valaki, aki levesz a vállatokról ezt-azt, nehogy a végén már nyűg legyen a szervezés az esküvő előtti hetekben, hónapokban. Ha csak úgy érzitek, hogy kell valaki, aki végigkísér Titeket a szervezés hónapjain, és a Nagy napon is veletek van, hogy minden apró részletre figyeljen, és minden felmerülő problémára megoldást találjon, akkor is egy szervezőre van szükségetek.

Miért engem válasszatok?

Erre három válaszom is van:


1, A hitvallásom

Hiszem azt, hogy egy esküvő akkor a legjobb, ha Ti minden percét ki tudjátok élvezni a Nagy napnak. Becsúszhatnak bakik, történhetnek nem várt események, de Nektek ott leszek én, hogy ne kelljen izgulnotok semmiért aznap. Az előtte lévő hónapokban pedig minden tudásommal azon leszek, hogy összehozzuk együtt a LEGSZEBB ESKÜVŐT!


2, Sok évnyi tapasztalat

Tíz éve csöppentem bele a rendezvények, esküvők világába, de már előtte is a vendéglátásban dolgoztam, sőt, még a főiskolán is ezt tanultam. Az évek alatt sokféle elképzeléssel, ötlettel és megoldandó feladattal találkoztam. Mindezek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az esküvőtöket a lehető legjobb kézben tudhatjátok, ha mellettem döntötök.


3, Eddigi munkáim

Büszkén állíthatom, hogy az elmúlt évek alatt az általam szervezett céges, családi, vagy baráti rendezvények megrendelői és persze az esküvős párjaim is mind-mind elégedettek voltak a munkámmal. Próbálom kihozni magamból és a rendezvényekből, esküvőkből is a maximumot, a szívem-lelkem beleadom, de ezt majd úgyis érezni fogjátok...


Ha szeretnétek még több információt rólam, vagy az esküvőszervezés menetéről, az árakról, lehetőségekről stb. stb. megtudni, akkor látogassatok el a honlapomra, vagy keressetek Facebookon, Instagramon!


Várom a jelentkezéseteket!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.