MENÜ

Regisztrált: 2018.02.28.

Bohács Róbert vőfély

Nagyszüleim tradíciókat tisztelő és vidéki neveltetésének köszönhetően, már gyerekkoromban megtanultam, melyek a régi magyar hagyományok.

Felnőttként pedig még inkább érdekelni kezdett ez a népies irány, de leginkább a lakodalmas szokások, a legtöbb esküvőmet is a nagyapám tiszteletére az ő csizmájában és kalapjában vezettem le.


Az esküvők iránit érdeklődésem a 2000-es évek elején kezdődött el. Kiváló kommunikációs képességemnek köszönhetően könnyen megtalálom a hangot bárkivel, így nem volt kérdés, hogy olyan hivatást szeretnék, ahol emberekkel foglalkozhatok.


A gondolataimat tettek váltották fel, ami után egyenes út vezetett az esküvők világába. Hiszem, hogy a mai rohanó világban maradandót alkotni szeretettel és alázattal lehet. A munkámban ezt képviselem.


Szolgáltatás típusa: Vőfély|Ár: 120 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Bohács Róbert vőfély részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim
  • A házasságkötés életetek egyik legkomolyabb döntése, természetes, hogy a boldogságotokat meg szeretnétek osztani családtagjaitokkal, barátaitokkal, együtt ünnepelve velük.


  • Ennek a megkoronázása az esküvőtök napja, ami a körültekintően választott, megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező házigazda által válik különlegessé, emlékezetessé.


  • A veletek együtt megtervezett forgatókönyvvel segítem és teszem tehermentessé számotokra a napot, hogy ti valóban felhőtlenül szórakozva megéljétek, és ne csak túléljétek azt. 


  • Megjelenésemben is az elképzeléseitekhez igazodok. Jól érzem magam a népi viseletben, de szívesen veszek föl elegánsabb öltözetet is, megfelelve ezáltal a mai modernebb elvárásoknak.
  • Minden esküvőmre készülök. Ez azt jelenti, hogy nem csak kötött szöveggel dolgozom, hanem saját verseimmel, tánctudásommal és az adott helyzetekben nélkülözhetetlen improvizációs képességemmel teszem emlékezetessé közös életetek első napját.


  • Igényeitek szerint szívesen kikérek, búcsúztatok vagy pohárköszöntőt mondok, természetesen a házigazda szerepét is vállalva.


  • Mentalitásom fiatalos és lendületes. Figyelembe veszem a mai kor elvárásait, de mindezt úgy, amennyiben és ahogyan kéritek, hogy megőrzöm a hagyományos vonalat.


  • A szakmám a hivatásom, amit alázattal és szeretettel végzek. Az elmúlt hosszú évek tapasztalatait, a rugalmasságot, a megbízhatóságot és az igényességet kapjátok tőlem.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.