MENÜ

Regisztrált: 2018.05.22.

Dj Richie - Esküvői Dj

Alapvetően DJ vagyok, de az évek alatt, a ceremóniamesteri feladat is a munkám részévé vált és ha a fő tevékenységem, a zenés műsorom mellé ceremóniamesterként, teljes körben végzett szolgáltatásomat is szeretnék igénybe venni, amit modern formában látok el, akkor azért már nem számolok fel plusz összeget a megrendelőimnek, az a vállalásom grátisz része, így az ajánlatom a legjobb ár/értéket képviseli! 


Több, mint 500 esküvő tapasztalatával írom soraimat.

Minden korosztályt könnyen táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusblokkban, kívánságokkal, Retro, Funky, Latin, 80-90-es évek zenéi, Dance, magyar sikerek és napjaink rádiós felvételeivel. 


A vacsora alatt, swinges világslágerek, halk kellemes háttérzene szól!


Dj Richie :)


Szolgáltatás típusa: DJ|Ár: nincs adat|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Dj Richie - Esküvői Dj részére
Kapcsolat
Rólam

Papp László Richárd a nevem, de mindenki csak dj Richie-nek szólít!
1978 óta diszkózok. ORI és OSZK „A” kategóriás műsorvezető, lemezbemutatói engedélyem van.
A műsoraimat konferálom, a közönséggel kapcsolatot tartok.
Több éven keresztül, a Pilis Rádióban voltam műsorvezető, zenei szerkesztő.
Budapesten a főbb DJ rezidenciáim voltak: Eötvös Klub, 15 évig EZRES KLUB, Zöld Pardon, M4 Music Pub, Picasso Poin, Glob Royal, Rolling Rock Cafe, Rudas Romkert...

A 40 évből a klub Dj-ség után, 12 éve már kimondottan ESKÜVŐI és RENDEZVÉNY DJ lettem.
A kezdetektől, napjainkig, szünetek nélkül, minden hétvégén esküvőkön, vagy céges rendezvényeken teljesítem megbízásaimat. Fellépéseimhez MAHASZ jogosítással és számlaképes vállalkozással rendelkezem! - Legális Pro Dj!

Szolgáltatásaim

Kedves Jegyespárok, érdeklődők, esküvőre készülők és szervezők!

Praktikus , komplex szolgáltatást nyújtok:
EGY MUNKADÍJ ÖSSZEGÉÉRT!

2018/19-re is A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN - DJ és EGYBEN MODERN CEREMÓNIAMESTER!
(A szolgáltatásaim különválasztva is megrendelhetők, mint csak DJ, vagy kizárólag Cm!)


Több, mint 500 esküvő tapasztalatával írom soraimat.


Az esküvőkről alkotott összkép sok apró és fontos részletből alakul ki, de vitathatatlan tény, hogy az ünnepelt megrendelők és vendégeik véleményének alapját, a táncos buli fogja meghatározni!


Többnyire, összetett módon, hiánytalanul végzem megbízásaimat, egyedül DJ és egyben Modern Ceremóniamesterként. 


Így ideális, de másként is megvalósítható, egymástól elválasztva, külön is szoktam vállalni a feladatköröket, mint DJ- cm mellé, vagy CM - dj mellé, illetve DJ+CM zenekarok mellé!


Az esküvő gördülékeny, sikeres és hangulatos lebonyolítása a cél, ezért természetesen, összehangolva a műsorom folyamán együtt tudok dolgozni más ceremóniamesterekkel, vőfélyekkel és egyéb szolgáltatókkal, fellépőkkel is!
Bemutatkozóm hátterében 40 évnyi, kontrollálható szakmai referencia áll!


A „kettő az egyben” általam javasolt formában nincsenek az est folyamán szünetek, tempósabb, előre, átgondoltan tervezve lazább a műsor, nem utolsó sorban értékarányosabb, amikor dj-nek kérnek fel, mert akkor a ceremóniamesterségnek nincs már külön díjazása, az a munka „grátisz” része!

Hang- és fénytechnika
 • Esküvői szolgáltatóként, egyedi minőségű, amerikai Pro hangrendszerrel, látványos fénytechnikai berendezések garmadájával, hangulatos műsorommal, egyeztetett zenei válogatásaimmal teszem felejthetetlenné az egyszeri eseményeket, az esküvőket!


 • Minden berendezésünk, szerelvényünk, eszközeink bevizsgáltak, EU előírásoknak, érintésvédelmi szempontok szerint is megfelelőek!


 • Hang és fénytechnikai eszközeink telepítésével, a műsorbefogadó helyszínekben nem okozunk maradandó nyomokat, sérüléseket! Csak élményt!


 • A web és facebook profilomon látható, összes képen szereplő események mindegyikén én dolgoztam, a látható pult, hang és fénytechnika sajátunk!
Esküvői videóim


Ilyen is lehet a nyitótáncotok velünk:

12 érv egy JÓ DJ szolgáltatás mellett
 • Vacsora alatt a DJ tud halkan, kellemes háttérzenét szolgáltatni!
 • A DJ nem tart szünetet.
 • Változatosabb, szélesebb a repertoárja.
 • Minden eredetiben szólaltat meg.
 • Nem lesz unalmas a hangzása.
 • Szinte azonnal tud stílust váltani.
 • Teljesíteni tudja a zenei kívánságokat.
 • Stúdiókban kevert felvételek miatt jobb, a hangkép, nincs disszonancia.
 • Műfajból eredően konferálva, folyamatosan kapcsolatot tart a közönséggel.
 • Rugalmasabban tud alkalmazkodni az esemény menetéhez, vendégekhez.
 • Kedvezőbb, kisebb költséget jelent!
 • Korszerűbb és halad a kor elvárásaival, zeneileg naprakész, vendég által hozott felvételeket, specialitásokat is betudja mutatni a közönsége részére.
Kiegészítő: A zenekar mellé DJ+CM

Előfordul, hogy a házasulandó pár élőzenében gondolkodik, ilyen esetben a zenekar szüneteiben közvetlenül tovább tudom táncoltatni a parketten lévőket!


Teljesítem azon kívánságokat - eredetiben, amik nem szerepelnek az együttes repertoárjában, illetve mikor befejezték a zenészek műsorukat - fellépést, én hajnalig szórakoztatom még a vendégeket, előre telepített technikámról és így nincs közben átállási szünet, de akkor sem, ha a zenekar korábban leszerel és elviszi a felszerelését, a saját, fény és hangtechnikámmal tovább mehet a buli kényszer szünet nélkül! :)


Együttes mellé DJ+egyben CM esetében nem számottevő az anyagi különbség, mintha csak egy ceremóniamestert rendelnének a zenekar egész estés műsorához!

Így mégis, áttekintve az általam ajánlott verzióval, sokkal többet kaphat a bulizni vágyó násznép!


Természetesen a megrendelő határozza meg, hogy az est folyamán ki, milyen arányban szolgáltassa a zenét!

Zenei stílusok

Minden korosztályt könnyen táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusblokkban, Classic Funky, Latin, 80-90-es évek zenéi, Retro - Nosztalgia, Dance, magyar sikerek és napjaink aktualitásaival, népszerű rádiós felvételeivel.


A fogadás és a vacsora ideje alatt, kellemes lounge stílusban, közelmúlt slágereinek bosanova, smooth jazz, swinges átiratai hallhatók, ismert dallamok. Lényeges, hogy nem harsány, beszélgetésre alkalmas, szórakoztató háttér zenék szólnak erre az időre.

Szolgáltatásaim árai

A szolgáltatásaim árai sosem fixek, végösszege a házaspárok által tervezett keretösszeghez, elképzeléseikhez igazítható, együtt, közösen alakíthatjuk ki egy személyes találkozó folyamán!


Az igényelt technika mennyiségével tudom szabályozni a költséget optimális szintig!


Budapesti vagyok, 15- Km-en belül nem kérünk szállítási díjat. Távolabbra, szállítási költségként is csak annyit számolunk fel, amennyi a tényleges kiadásunk! (üzemanyag + matrica)
Nincs amortizációs összeg, megemelt kilométer díj!

Tehát alapvetően DJ vagyok, de a hosszú évek alatt a ceremóniamesteri feladat is a munkám részévé vált és, ha a fő tevékenységem, a zenés műsorom mellé a CM teljes körben végzett szolgáltatásomat is szeretnék igénybe venni, akkor azért már nem számolok fel plusz összeget, megrendelőimnek nem jelent további kiadást!


További videók megtekintése:
YouTube - BPdjrichie

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.