MENÜ

Regisztrált: 2018.02.27.

Pauer Katalin Fotográfus

Pauer Katalin vagyok.
Sok éve kezdtem el az emberekkel foglalkozni. Úgy érzem, hogy aki eljött hozzám, nemcsak a munkámért látogatott meg, hanem elhozta a lelke egy kis darabját is.
Szeretem az embereket, és képes vagyok mindenkiben meglátni a szépet.
Az alkotás öröme éltet mind a mai napig.

Számomra a fotózás művészet. Képtelen vagyok másképp gondolkozni.
A fotóim a szívemen keresztül válnak valóssággá, megörökítve azokat a pillanatokat, melyeket sosem feledünk.

Fontos számomra, hogy amit adok mindig a legmagasabb színvonalon kerüljön hozzátok.
A fotóimon érzések vannak, életre keltve az akkori gondolataitokat.
Mikor kezetekbe veszitek az évek múltán, a képek mint egy hangos mesekönyv megszólít benneteket, ilyenkor felszabadítva az érzéseket.


Szolgáltatás típusa: Fotózás|Ár: 50 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Budapest, Fejér megye, Heves megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Veszprém megye

Gyors üzenet küldése Pauer Katalin Fotográfus részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaim

Tudom, hogy teljes a zűrzavar még most a fejetekben, nem rajzolódott ki a teljes kép az esküvőtökkel kapcsolatban, és még nehezíti a dolgotokat a rengeteg fotós, -akik közül választani nagyon nehéz- vagyis ki kísérjen benneteket végig életetek nagy napján, hogy majdan a fotókat ha a kezetekbe veszitek, mindig az az öröm legyen meg bennetek, ami akkor volt a szívetekben.

Az esküvői izgalmak nagyon sokfélék. Tapasztalatból írom, hogy óriási a különbség. Volt olyan, aki túlélte az esküvőjét, mert annyira kimerült a szervezésben, és volt olyan is, aki minden percét megélte, és könnyed biztossággal adta át egy rendezvényszervezőnek a feladatot.

Ez pénztárca függő. Nem mindenki tud drága esküvőt szervezni. Hidd el nem azon múlik, hogy mekkora a felhajtás, hanem azon, hogy milyen energiák építik fel.

Egy fotós választása is arról szól, hogy tetszenek-e a képei, mit éreztek, amikor a munkáit nézitek. Ha megtetszett ajánlatot kértek. Ez is egy válaszút, hisz lehet, hogy amelyik fotós stílusa megfogott, annak az árai nem megengedhetőek számotokra. Ilyenkor tovább keresgéltek, hogy megtaláljátok azt, aki végig kísér a nagy napon benneteket.

Nehéz árakról írnom, mert sokféle igényt kell kielégíteni, így mindig egy személyes találkozás után tudok csak konkrét árajánlatot adni.
A házasságkötés az anyakönyv vezető előtt kezdődik. Nyilván ez az első legfontosabb része a fotózásnak, illetve a templomi szertartást is ide sorolom. Ez az alap, tehát erre épül fel az egész.


Előtte van a kreatív esküvőfotózás, mely egy általatok kiválasztott helyszínen történik.
Természet és tájfotósként nagy szabadságot ad ez számomra az utómunka során.
Itt készülnek azok a képek, amelyek többnyire a fotóalbum legszebb képei.
Mindezt megelőzheti a reggeli készülődés, ott ahonnan elindul a nap.

Szóval lépésről lépésre haladunk a beszélgetés során, ti döntitek el, hogy mettől-meddig tartson veletek egy fotográfus. Ezen múlik a díjszabása.
Ha összeget szeretnél látni, akkor 50.000 Ft-tól egészen a 300.000 Ft-ig is elmehetnek az árak.

A fotók minden esetben egy gondos átválogatás után, precíz utómunkát és retusálást követően kerül egy hónapon belül hozzátok.

Fotóalbumot is kérhettek tőlem, ennek is meg van külön az ára és a minősége. Az egyszerűtől a kézzel készített Fine art fotóalbumig állok rendelkezésre.
Ebbe azok a fotók kerülnek, melyeket ti magatok választottatok ki az elkészült képekből.
Az ár az egyedisége miatt változó, és őszintén írom, hogy a különbség hatalmas.
Ne feledd el, hogy ha megbízol egy fényképészt, akkor az ő fotói zárják be az emlékeiteket, tehát egy maradandó és kézzelfogható igényes munkát várhatsz tőle.

Az esküvőt megelőzheti a jegyespárfotózás. Ezt egy külön napon, egy másik helyszínen készítem el, mint az esküvő fotókat.
Érzelmi megnyilvánulásaitok pillanatait rögzítem.

Ezt egy lehetőségként kínálom, az ára általában 35.000 Ft, de ezt ajándékként is fel szoktam ajánlani abban az esetben, ha végig kísérhetlek benneteket a nagy napon.

A jegyesfotózás után az esküvőn már baráti üdvözlettel várjuk egymást, megkönnyítve a beállításokat, hogy felszabadultságot, könnyedséget tükrözzön minden mozdulat.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet, szép napot kívánok: Pauer Katalin fotográfus.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.