MENÜ

Regisztrált: 2018.03.18.

Sándor Tamás esküvői fotográfus

Mi egy házaspár vagyunk. Főként esküvők megörökítésével foglalkozunk, és nem csak a fényképezőgépek mögött, hanem az életben is egy párt alkotunk. Számunkra a legnagyobb örömöt az jelenti, amikor a párjaink az elkészült fotóikat lapozgatva könnyes szemmel újra átélik esküvőjük napjának boldog perceit. Ez az, ami motivál minket... emlékképeket alkotni, amelyek évek múlva is örömkönnyeket csalnak párjaink és szeretteik szemébe.

Az esküvőkön kívül szívesen fotózunk babákat, gyermekeket, családokat. Képeinkkel igyekszünk visszatükrözni azokat a meghitt pillanatokat, amelyek egy boldog család mindennapjaiban jelen vannak.

A következő szavak jellemeznek minket leginkább: empátia, rugalmasság, megbízhatóság, szakértelem.

Sándor Anikó és Sándor Tamás


Szolgáltatás típusa: Fotózás|Ár: 165 000 Ft-tól|Szolgáltatási terület: Országosan

Gyors üzenet küldése Sándor Tamás esküvői fotográfus részére
Kapcsolat
Szolgáltatásaink
  • Minden egyes esküvőn arra törekszünk, hogy egyedit, személyeset alkossunk.


  • Érzelmekkel átitatott emlékképeket, amelyek segítenek visszaidézni a NAGY nap hangulatát, és felelevenítik annak csodálatos érzéseit.
  • Mi ott leszünk veletek, ha kell barátként segítünk, vagy éppen háttérbe vonulunk, és onnan örökítjük meg a megismételhetetlen pillanatokat.


  • Köszönjük a lehetőséget, hogy talán részesei lehetünk életetek legszebb napjának!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.