MENÜ

Regisztrált: 2018.08.26.

Zsindelyes Cottage

Szeretnénk, ha a Zsindelyes Cottage milliője Titeket is elvarázsolna és ha engednétek, hogy végig kísérjünk az utatokon.


Mi itt vendégül szeretnénk látni Benneteket és családotokat, barátaitokat. Szeretnénk úgy bánni a násznéppel, mint ahogy Ti tennétek, a saját nappalitokban. 


Szeretnénk, ha ez egy Örömnap lenne, ahol mindenki Veletek örül, a boldogságotokat csodálja és átadja magát az Ünneplésnek. De ez Nélkületek nem fog menni. Nektek is meg kell élnetek az Esküvőtök minden pillanatát! Ezt pedig aggódva, görcsölve nem lehet. Ezért engedjétek meg, hogy kilépjünk az esküvői helyszínek keretéből és hadd legyünk ennél sokkal több. 


Mi egy teljes élménycsomagot nyújtunk át Nektek, amiben megtalálhatjátok Önmagatokat. Ezt az utat végig járva összeáll az Esküvőtök, amiről mindig is álmodtatok.


Helyszín jellege: rendezvényterem/ház, szabadtér, tanya/pajta, tópart/vízpart, vintage/rusztikus
guest_icon  20-120 fő|Bérleti díj: nincs adat|Étel csomag ár: nincs adat|Szállás lehetőség: igen

Gyors üzenet küldése Koszta Beáta részére
Kapcsolat
Részletes információk helyszínünkről

Az M3-as autópályától 10 km-re helyezkedünk el, Nyíregyháza és Debrecen között nagyjából félúton, a 4-es főúttól 700 m-re – így a vendégeitek bármerről is érkeznek, könnyedén elérhetnek hozzánk.

Nálunk zsindelytetős, hófehérre meszelt házikók sorakoznak, amerre csak nézel, előttük romantikus kis tornácokkal, mosolygós kis virágokkal mindenütt és gyönyörű zöld fűvel, a Cottage végében pedig a „Kéz a kézben Tó”- val és az Ábrándos Meggyessel – igazi kis nyugalomsziget.

Egy meghitt, szűk, családi esküvőre vágytok gyertyafénynél esetleg, diszkréten elvonulva a világ elől? Vagy szeretnétek a fontos személyeket az életetekben magatok körül tudni a Nagy Napon? Mindkét elképzelésre van megoldásunk. Esküvőket két helyszínen vállalunk, a Cottage területén belül: 20 főtől 120 főig.
Létszámtól függően körasztalos megoldásokkal is tudunk szolgálni.

Fotózási helyszín – hiszen miért ne használnátok ki a Cottage adta lehetőségeket és készítenétek itt az esküvői képeiteket?

A polgári esküvőre megannyi helyszínünk van – mondjátok ki az IGEN-t a Meggyesben egy fa tövében, vagy a tóparton, vagy a Kóstolóházunk hűvös termecskéjében, esetleg a teraszunkon, vagy egy szőlőlugas alatt... számtalan lehetőségetek van nálunk örök hűséget fogadni.

Az egyházi esküvő a maga emelkedett hangulata ellenére egy nagyon bensőséges alkalom a szerelem és az összetartozás kifejezésére, amelyhez mi helyszínt is adunk – a Szent Miklós Kápolnánkban az egész násznép részese lehet ennek a gyönyörű pillanatnak.

Szállás: 

  • Van lehetőség a násznép elszállásolására is (28 fő plusz pótágyazási lehetőség) – 2-2 fős kedves kis szobáinkban kipihenhetik a távolabbról érkezők a hosszú nap fáradalmait (ha 28 főnél többen lennének az elszállásolásra váró vendégek, a közelben lévő partnerszállásainkon szívesen látják őket), egyedi esküvői áron. 
  • Nem kell aggódnotok a környékbeli vendégeitek hazajutása miatt sem, ha szeretnétek, transzferünk rendelkezésetekre áll.

Készülődés: 

  • Készülődjetek nyugodtan a Nagy Napotokra! A nászágyas Fürtös Meggy Apartmanunkat külön Nektek készítjük elő, ahová már az esküvőt megelőző napon beköltözhettek, mint menyasszony és vőlegény, majd az esküvőtök végén, mint friss házaspár hajthatjátok egymás mellett álomra a fejeteket, hogy tovább álmodjátok együtt az életeteket. 


Dekoráció: 

  • Ha elvesztetek már a menükártyák és ültető térképek, az asztaldekorációk és székmasnik világában? Ne féljetek! Pár kérdés és intézzük is helyettetek! 


Esküvő menedzselés: 

  • Nem tudjátok, hogy mi mindenre lehet még szükségetek és azon aggódtok, mit felejtettek el? Mi Veletek gondolkodunk és segítünk, ahol kell. Ha kell, egy szolgáltatóval, ha kell, egy plusz gyertyával vagy csak egy finom kávéval és egy kis nyugalommal.


Kiszámítható költségvetés: 

  • Nincsenek rejtett költségek, mindenre kiterjedő csomagajánlatokat dolgozunk ki, a személyes találkozások alatt átbeszélünk minden részletet a Nagy Napotokra, hogy át tudjátok élni az esküvőtök minden pillanatát, melyben nagy segítségetekre lesz az Esküvő Menedzserünk és a Konyhafőnökünk is.
Esküvő nálunk

ELÉRHETŐSÉGEINK

Kapcsolat

AZ OLDALRÓL


A Vighadalom ötlete az esküvőnk megvalósítása során született. Ezzel az oldallal, az általunk tapasztalt esküvőszervezési nehézségeket szeretnénk kiküszöbölni és a nehéz döntéseket megkönnyíteni. Tovább olvasom...

© 2018  Vighadalom - Minden jog fenntartva.